« Film
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
NIJE NEŠTO...

Kako zapravo izgleda snimanje scena seksa na filmu?

Filmske zvijezde govore o svojim iskustvima kod snimanja seksi scena - po riječima Ryana Goslinga mogli bismo pomisliti da ima i pravog seksa

Pattisonu su za vrijeme snimanja scena seksa curile bale iz nosa
Više o

seks

,

Justin Timberlake

,

Jake Gyllenhaal

,

Amanda Seyfried

,

scene seksa

,

seks na filmu

,

filmski seks

,

Ryan Gosling

Amanda Seyfied zaintrigirala je maštu gledatelja filmova zanimljivim izjavama o snimanju seksi scena u filmu.  Mnogi glumci tvrde da filmski seks nije ugodan koliko prava stvar, glumica ne misli tako. Ona ima vruću scenu sa Justinom Timberlakeom u filmu "In Time" koji tek treba ići u distribuciju, ali kaže da joj je omiljena scena seksa bila sa jednom damom: "Film Jennifer's Body je moj najdraži film."

Nije bio gledan u kinima, ali prodaja dvd-a ide dobro. "Ne mogu vjerovati da nitko nije želio vidjeti mene i Megan Fox u akciji. Scena je puna krupnih kadrova i vrlo je seksi. Megan i ja imamo sličan stil ljubljenja i dobro smo se uklopile," rekla je Amanda.

Što druge filmske zvijezde kažu o vrućim seksi scenama koje su snimali pronašli smo na portalu B92.net

Cameron Diaz (o sceni s Justinom Timberlakeom u "Bad Teacher")

"Da, bilo je malo apsurdno i smiješno za sve koji su bili uključeni u snimanje te scene. Tog dana smo došli na posao i rekli: kad se počinjemo blesirati?...u osam sati? Odlično." 

Ryan Gosling (o sceni s Michelle Williams u "Blue Valentine")

"Seks kao da je bio pravi - to nije bila 'scena seksa', i zato smo upali u nevolju. Ne bi nas trebalo kažnjavati kad dobro radimo svoj posao."  

Keira Knightley  (o sceni s Michaelom Fassbenderom u "A Dangerous Method")

"Prije nego što smo počeli snimati scenu rekla sam mu da su moji telohranitelji vani i da će mu slomiti noge ako me dotakne. A on mi je odgovorio: Keira ti si vezana za krevet, nisi baš u poziciji da mi prijetiš. Rekla sam mu da je u pravu, popila par čašica votke, a zatim i šampanjac i proslavila činjenicu da tu scenu ne moramo ponavljati." 

Jake Gyllenhaal (o sceni sa Ann Hathaway u "Love and Other drogs")

"Najteže mi je bilo pretvarati se da me Ann uzbuđuje. Ponosan sam na sebe kako sam to dobro odglumio." 

Reese Witherspoon (o sceni s Robertom Pattinsonom u "Water for Elephants")

"Robert je imao tako groznu prehladu kada smo snimali scenu seksa. Samo je krkljao i kašljao i uopće nije bio privlačan. Govorim o zelenim, odvratnim stvarima koje su izlazile iz njegovog nosa. Ne šalim se." 

Mila Kunis (o scenama seksa s Justinom Timberlakeom u "Friends with Benefits")

"Dva tjedna smo snimali scene seksa...Bez obzira na to što je bilo prisutno 150 ljudi oko nas, mi smo goli i vidimo intimne dijelove tijela jedno drugom. Cijela stvar je pogrešna." 

Michael Fassbender (o sceni s Miom Wasikowskom u "Jane Eyre") 

"Scene seksa mogu biti čudne, a kao muškarac ne želim da partnerica pomisli da sam se uzbudio. Zato se glupiram kako bi podigao raspoloženje i jednostavno to napravim. Ne želite da se scena ponavlja sto puta." 

Amanda Seyfied (o sceni s Justinom Timberlakeom u "In Time")

"Scene seksa su super. Naročito što su mi partneri uglavnom seksi, mladi momci. Justin je bio odličan; upravo je završio snimanje filma "Friends with Benefits" gdje je svaki dan snimao scene seksa, tako da nam je bilo lako." 

Ryan Reynolds (o sceni s Oliviom Wilde u "The Change-up)

"U toj sceni ona sjedi, a ja joj skidam majicu, brus...i onda zaboravljam šta trebam reći. I to ne zaboravljam samo tekst iz ovog filma već i svih ranijih koje sam snimio."

03.10.2011. 12:14:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh