« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

Kako ubrzano postići neodoljivo preplanulu boju kože?

Štovateljice suhih ulja i njihovog „brzo upijajućeg" efekta mogu izabrati između SunTané i SunGold ulja koje se dodatno ističe kroz sadržane zlatne čestice

Nabacite boju i prije odlaska na plažu
Nabacite boju i prije odlaska na plažu (Olival)
Više o

Olival

,

ubrzano tamnjenje

,

SunTané

,

SunGold

Adekvatna priprema kože za sunce uz želju za što bržim postizanjem preplanulog tena, imperativ je većini žena, a kako ubrzano do te željene boje, odgovore nudi kozmetička industrija!

Na tržištu kozmetičkih proizvoda postoji nekoliko vrsta preparata koji potiču i ubrzavaju tamnjenje kože u obliku takozvanih pekmeza, suhih ulja ili prirodnih ulja. Takva ulja ili masti sadrže prirodne pigmente dobivene maceracijom biljnog materijala i toniraju boju kože dajući joj preplanuli izgled, odnosno pomažu nam da pobudimo vlastite pigmente i ubrzamo sintezu melanina u površini kože kako bi potamnili prirodnim putem.

Najpoznatiji prirodni pigmenti su korijen mrkve, plod oraha, cvijet nevena ili kakao maslac. Važno je istaknuti da se proizvodi za ubrzano tamnjenje trebaju koristiti na već pripremljenoj koži, koja ima podlogu te da je uz njih neophodno nanijeti i zaštitna sredstva ili koristiti sredstva za ubrzano tamnjenje koja u sebi imaju zaštitni faktor.

Olival prirodna kozmetika nudi SunTané liniju proizvoda za ubrzano tamnjenje u obliku tzv. pekmeza i suhih ulja. Kombinacija prirodnih ulja oraha i mrkve u formulacijama djeluje na ubrzano tamnjenje, dok ekstra djevičansko maslinovo ulje, ulje sezama, badema i kakao maslac istovremeno dubinski njeguju i hrane kožu.

Štovateljice suhih ulja i njihovog „brzo upijajućeg" efekta mogu izabrati između SunTané i SunGold ulja koje se dodatno ističe kroz sadržane zlatne čestice za dodatni dašak glamura na vašoj koži uz divan zlatni sjaj. Ljubiteljice pekmeza mogu pak izabrati između SunTan Pekmeza bez zaštitnog faktora i s faktorom 10 koji je namijenjen osobama osjetljivijim na sunce s čime se ističe kao jedini takav na tržištu.

Olivalove proizvode iz SunTane linije potražite u: DM, Mueller, Sparu, KTC-u, Konzumu, Kozmu, Bipi, bolje opskrbljenim ljekarnama i NAMI

www.olival.hr

fb: Olival Cosmetics

instagram: olival_cosmetics

21.06.2017. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh