« Horoskop
objavljeno prije 10 godina
GUGU

Kako se ponašaju znakovi horoskopa kad se zaljube

Škorpioni i Jarci će o osobi u koju su se zaljubili saznati apsolutno sve, a najbolje ćete se osjećati kad se u vas zaljubi Lav

Kako koji znak reagira na ljubav?
Kako koji znak reagira na ljubav? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

ljubav

,

Rak

,

zaljubljenost

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

Ovan se i u zaljubljivanju ne mijenja, sve je brzo i intenzivno, bez puno razmišljanja prije akcije, tako da bi bilo čudo vidjeti Ovna koji čeka više od sat vremena prije nego što počne flertati.

Bik majstorski prikriva emocije, tako da okolina stvarno ne može vidjeti da je zaljubljen, no u sebi proživljava pravu dramu koja često završi nesanicom. 

Blizanci postaju još brbljaviji kad je blizu njih osoba u koju su zaljubljeni, ma kako nemoguće to zvučalo, a to je posljedica nervoze. Naravno, tražit će bilo kakvu priliku da započnu razgovor s osobom u koju su zaljubljeni.

Rak obožava biti zaveden, a bez obzira na snagu osjećaja koje imaju prema nekome, sve će raditi stidljivo i suptilno - poslat će neku skrivenu poruku, uputiti par pogleda s drugog kraja sobe i to je to.

Lav obasipa osobu u koju se zaljubi svojim šarmom, komplimentima i poklonima, a iza toga stoji toliko snažna energija da jednostavno morate popustiti i zaljubiti se.

Djevica će, naravno, analizirati svaki treptaj oka osobe u koju je zaljubljena, bit će nervozna ali će prije ili kasnije analize završiti nekim konkretnim korakom. 

Vaga je stalno u problemima, jer je rijetko zaljubljena samo u jednu osobu, no prema svima će biti jednako dobro raspoložena, vrhunski sređena i puna šarma i komplimenata.

Škorpion se ne zaljubljuje, on postaje opsjednut osobom koja mu/joj se sviđa i uskoro će znati apsolutno sve o njoj, tako da zapravo objekt žudnje nema velike šanse pobjeći.

Strijelac je natjecateljski raspoložen i u ljubavi, pa je objekt žudnje uvijek zamišljen kao nagrada. Kad vam nekog svi prijatelji počnu hvaliti, znajte da je to Strijelac koji je zaljubljen u vas.

Jarac mora prvo saznati sve o osobi u koju se zaljubi prije nego što odluči hoće li pokazati osjećaje - od količine novca koju osoba ima pa sve do omiljenih pića, glazbe i knjiga, a ni politički stavovi nisu manje važni.

Vodenjak uvijek želi postati najbolji prijatelj s osobom u koju se zaljubi i na sve će se načine ubaciti u njeno društvo, jer vjeruje da će na taj način brže doći do njenog srca.

Ribe se sporo zaljubljuju, no kad ih Amorova strelica napokon pogodi, sanjarit će o toj osobi po cijele dane, a prilično brzo će i zamišljati budućnost s njom. 

04.06.2014. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh