« Fun
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
WTF?!

Kako se Photoshopom stvaraju supermodeli

Svi smo do sada vidjeli bezbroj Photoshop katastrofa, no nakon gledanja ovog videa shvatite ćete zašto ne treba vjerovati reklamama

Par sati na računalu i supermodel je tu :)
Par sati na računalu i supermodel je tu :) (Screenshot YouTube)
Više o

photoshop

,

reklame

,

supermodeli

,

najbolji photoshop

Kad je Adobe odlučio napraviti Photoshop, možda je neki od programera i imao ideju da bi ga mogao iskoristiti da napravi savršenu ženu, no sigurno nije mislio da će jednoga, ne tako dalekoga, dana stvari otići do ovih visina.

Vjerojatno ste klikali članke o Photoshop katastrofama koje se dnevno pojavljuju po društvenim mrežama i smijali se zajedno s prijateljima, ali kad pogledate ovaj video, postat će vam jasno u kako iskrivljenom svijetu živimo.

Naime, za savršenu reklamu ne treba vam savršena djevojka, ma koliko vi mislili da je to tako, treba vam majstor za mišom i tastaturom i svi problemi nestaju, i to doslovno.

Na početku snimke vidjet ćete djevojku, prilično simpatičnu no daleko od supermodela, a ona će nakon prvih zahvata vizažista izgledati jako dobro, a nakon intervencije majstora na računalu jednostavno senzacionalno.

Video je, zapravo, vrlo edukativan, pogotovo za djevojčice koje se izgladnjuju pokušavajući izgledati kao njihovi idoli koje gledaju u reklamama ....

31.10.2013. 16:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh