« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
AAAA!!

Kako se ljute znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neku svoju priču u svim aspektima života, a naročito u načinu na koji izražava ljutnju

Tko će vas otpuhati svojim bijesom
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

ljutnja

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je vrlo impulzivan znak i u stanju se u trenutku transformirati u neprepoznatljivo čudovište kad ga obuzme bijes. No, kao i sve, to kod njega kratko traje.

Bik je u stanju gutati godinama, no samo određene stvari. Dirnite u njega ili obitelj i bolje vam je da si sami iskopate duboku rupu i zatrpate se zemljom, njegov je bijes strašan.

Blizanci imaju jedan od najopakijih jezika od svih znakova i njihova ljutnja udara stravično jako i precizno na mjesto gdje vas najviše boli.

Rak će svoju eksploziju odgoditi za najpogodnije vrijeme po svom mišljenju, tako da je spreman trpiti vrlo dugo ako treba, no onda će vam nabrojiti sve od rođenja do sada.

Lav je spontan i impulzivan, pa reagira odmah i ravno u facu bez ikakvog sustezanja. Dobra strana je da će brzo popustiti ako uvidi da mu argumenti ne prolaze.

Djevica je pristojna i diplomatski nastrojena, pa će smisliti sve moguće načine za izbjegavanje velikih scena.

Vaga voli pravdu i ima kratak fitilj, pa se jako brzo naljuti i plane. No, to kod Vage traje kratko i nakon toga će se početi umiljavati kako bi izgladila situaciju.

Škorpion obožava pokazivati temperament zbog svoje arogantne prirode pa će brzo skočiti na svaku nepravdu, a obitelj će štititi bezuvjetno.

Strijelac je toliko hedonističan da mora reći baš sve što misli, bez obzira koliko to uvredljivo bilo, što često pretvara u svađu u kojoj voli dominirati.

Jarac je rođen za kompromise, no samo one u kojima on bolje prolazi, pa je spreman na žešću razmjenu argumenata u svakom trenutku, ali ipak u četiri oka jer ne voli scene.

Vodenjak misli da sve zna najbolje, voli polemizirati i braniti svoj stav, no kad je stvarno ljut, bolje vam je da se čuvate jer slijedi agresivna osveta.

Ribe lako planu i lako se hlade, no kako često mijenjaju raspoloženja zapravo nikad ne znate na čemu ste s njima. 

18.10.2014. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh