« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako se ljube znakovi horoskopa?

Poljubac je vrlo važan dio svake veze, kako na samom početku, tako i kasnije, pa nije loše znati kako se ljubi koji znak horoskopa :)

Prepoznajte horoskopski znak po poljupcu
Prepoznajte horoskopski znak po poljupcu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

poljubac

,

ljubljenje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je snažan i energičan znak, koji itekako dobro zna zapaliti partnera, a u tome mu pomaže impulzivno i oduševljeno ljubljenje puno strasti.

Bik ima svoju malu tajnu održivosti veza, a to su upravo poljupci za koje je pravi majstor - čvrsti, ali senzualni i lagani, praćeni maženjem. 

Blizanci su nestalni i zanimljivi, takvi su im i poljupci, no do njih ćete morati proći kroz duge razgovore na razne teme, no kad napokon stignu, sigurno ćete biti zadovoljni.

Rak obožava sigurnost i poznato okruženje, tako da kod prvog poljupca ne možete očekivati puno, no bit će ... udoban, a nakon njega ćete se osjećati lijepo i toplo. 

Lav obara s nogu u svim aspektima života, pa tako i u ljubljenju. Ako imate sreće da vam je Lav partner, samo se prepustite i uživajte u predivnom iskustvu. 

Djevica je pažljiv i osjećajan znak kod kojeg sve mora biti savršeno, pa tako i poljupci. Atmosferu će pažljivo pripremiti, a nakon uvoda slijedi apsolutno savršen poljubac kojem se ne može ništa prigovoriti. 

Vaga sa svojom željom za udovoljavanjem partneru daje jedinstvene poljupce koji će uvijek iznova biti savršeni i svježi, bez obzira koliko dugo bili zajedno.

Škorpion strastveno radi sve u životu, pa i ljubi na taj način. Zaboravit ćete svijet oko sebe tijekom poljupca s ovim znakom i željet ćete da nikada ne prestane.

Strijelac svega uvijek želi više, pa tako i poljubaca. To radi sjajno, a na vama je da shvatite kakve poljupce najviše voli i servirate ih što češće.

Jarac će rijetko inicirati prvi poljubac, no kad se napokon poljubite s pripadnikom ovog znaka, bit će to profinjeno i elegantno iskustvo.

Vodenjak želi biti zapamćen, pa tako možete očekivati neobične i iznenadne poljupce, no nemojte misliti da neće biti fantastični.

Ribe će vas ljubiti pažljivo, osjećajno i nježno, no samo ako ćete im lijepo mirisati, pa obratite pažnju na to. 

 

25.01.2014. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh