« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
VIP KUHARI

Što i kako kuhaju slavni?

Izgledaju kao da ništa ne jedu, ali tvrde da vole i znaju kuhati i da ne žele osobnog kuhara

(Getty Images)
Više o

Lindsay Lohan

,

Alicia Keys

,

Justin Timberlake

,

Keira Knightley

,

kuharica

,

kuhanje

,

Lady Gaga

Prave zvijezde ne moraju brinuti o kuhanju jer to za njih obavljaju dobro plaćeni profesionalci. No, nekoliko slavnih osoba otkrilo je da vrijeme vrlo rado provodi iza štednjaka:

Keira Knightley priznaje da je donedavno bila potpuno bespomoćna u kuhinji, ali je u međuvremenu napredovala uz redovito pohađanje satova tečaja kuhanja. „Radim odličan kolač od limuna", pohvalila se Keira.

Scarlett Johansson obožava špagete s puretinom i talijanski omlet. Uvijek kuha uz glazbu i čašu vina, a najradije kuha sama jer se tako najbolje opušta.

„Jako volim kuhati, pogotovo ribu s povrćem i puno luka. Dok kuham zaboravljam na sve oko sebe", tvrdi Alicia Keys.

Gwyneth Paltrow svojoj obitelji svakodnevno priprema dva topla obroka i nikad ne bi angažirala osobnog kuhara: „Radim čak i kruh, a u dvorištu imamo posebnu peć za pizzu."

Zločesta djevojka Lindsay Lohan kuha samo kad baš mora. U kuhinji vrijeme provodi samo kada majci pomaže pripremati gozbu za Dan zahvalnosti, a najviše pohvala od majke dobiva za pire krumpir s češnjakom.

Mariah Carey ne kuha svaki dan, ali suprugu Nicku Cannonu jednom mjesečno priredi pravu gozbu. „Odlična je kuharica, ona je šećer u svakoj kuhinji", kaže Cannon.

Lady Gaga se ponekad kuha u neobičnim modnim kreacijama, ali je ponosna i na svoje sposobnosti za štednjakom: „Obožavam kuhati. Najbolje mi idu talijanska jela."

Justin Timberlake je kuhati naučio od bake: „Zapravo bolje pečem kolače nego što kuham. Recepte sam pokupio od bake, a najbolje mi ide kolač od sira i čokolade sa šlagom."

David Beckham podjednako dobro priprema španjolska i talijanska jela, a navodno vještinu dijeli i sa svojim sinovima s kojima redoviti kuha tjesteninu.

27.04.2010. 15:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh