« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Kako dobiti ono što želite?

Ostvarite svoje snove
Ostvarite svoje snove (Arhiva)
Više o

želje

,

postignuća

Kako bi u životu bili zadovoljni i ostvarivali ono što vas čini sretnima i što vas ispunjava, važno je da živite po određenim pravilima, da razmišljate pozitivno i da imate vjere u sebe. Ništa vam u životu neće pasti sa neba, nego ste vi sami odgovorni za svoju sreću i zadovoljstvo

Svoje želje nikada nemojte potiskivati! Potiskivanje želja uzrokuje osjećaje zamjeranja, frustracije i bespomoćnosti.

Uvijek u životu jasno tražite ono što želite! S ovakvim stavom ne možete ništa izgubiti. Uvijek bolje prolaze oni koji se zauzimaju za sebe, jer nitko ne može znati da nešto želite, ako to držite u sebi. Ovako, ako se vaše želje i ne ostvare, neće se ništa dogoditi.

Pokušajte se ne kriviti ukoliko ne uspijete ostvariti ono što želite! Pokušajte se prije nego tražite ono što želite, staviti u poziciju onih od kojih to tražite, kako bi se znali postaviti na najbolji mogući način, koji nikoga neće odbiti, nego koji će vam pomoći u vašem naumu.

Izbjite si iz glave da će vam netko drugi pročitati misli i ne očekujte od drugih da znaju što vi želite, ukoliko im to niste rekli. Vi se sami trebate izboriti za svoje želje, tako da ih jasno izrazite, nakon čega ih objasnite i onda ih zahtijevajte. Samo na taj način se želje ostvaruju.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/Ženski svijet
16.08.2017. 08:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh