« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
BIJELO

Kajin bi testirao Jakovčića na droge

Nakon što se pulski gradonačelnik testirao na droge, Kajin je predložio stranačkom šefu da napravi isto, a Nino odvraća da mu ne pada na pamet

Jakovčić se neće testirati na droge
Jakovčić se neće testirati na droge (Arhiva)
Više o

Ivan Jakovčić

,

Damir Kajin

,

Boris Miletić

,

IDS

,

testiranje na droge

IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin večeras je novinarima komentirajući objavu rezultata testiranja pulskoga gradonačelnika Borisa Miletića na droge, po kojima nije potvrđena njena prisutnost, pozvao i stranačkog šefa Ivana Jakovčića da i on obavi test jer će, smatra on "svima biti lakše".

Kada su se u nekim medijima počeli pojavljivati napisi o navodnom konzumiranju droge gradonačelnika s nekim bliskim stranačkim suradnicima , "ja sam ih odmah pozvao da otklone te sumnje", rekao je Kajin napominjući kako mu još uvijek nije jasno zašto se s testiranjem odugovlačilo i zašto su dopustili da IDS trpi toliku štetu.

Osvrnuvši se na današnju Jakovčićevu izjavu kako je tužno da su se neki stranački kolege stavili na stranu marginalnih ljudi koji su proširili priču u konzumiranju droge u IDS-u", Kajin je priznao kako je i on nasjeo na te priče. Međutim poručio je Jakovčiču da je "lako je što je nasjeo samo jedan njegov bivši prijatelj, ali nasjela je cijela Istra. A ti dobro znaš što to znači".

Pulski gradonačelnik Boris Miletić predočio je danas na konferenciji za novinare rezultate testiranja uzorka svoje kose na drogu obavljenom krajem lipnja u zagrebačkom Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada po kojima nije potvrđena njezina prisutnost.

Župan Ivan Jakovčić je na pitanje novinara o tome kazao kako je to očekivan epilog te kako je "tužno da su se neki stranački kolege stavili na stranu nekih marginalnih ljudi".

"Osobno se neću podvrgnuti testiranju jer nema potrebe za to. Neću pasti na nečije ucjene, eventualno ću to učiniti, ali tek za nekoliko mjeseci jer nakon 22 godine bavljenja politikom neću pasti na ucjene nekih prijatelja. Taj film neće nitko pogledati", rekao je Jakovčić.

13.07.2012. 07:40:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh