« Skijanje
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
SNOW QUEEN TROPHY

Južina neće omesti Snježnu kraljicu

Do jučer navečer prodano je oko 2.500 ulaznica za žensku utrku dok se glavna prodaja očekuje tek u subotu i na sam dan utrke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Snježna kraljica

,

Sljeme

,

Snow Queen Trophy

,

Janica Kostelić

Na posljednjem ovogodišnjem pregledu staze, organizatori su izvijestili da je unatoč kišnom vremenu i visokim temperaturama sve spremno za slalomske utrke Snow Queen Trophy 3. i 6. siječnja. U četvrtak je direktor ženskog Svjetskog kupa zadužen za pripremu staza, Austrijanac Markus Mayr, zajedno s vođom natjecanja Renom Fleissom, još jednom pregledao Crveni spust.

"Unatoč južini možemo mirno dočekati Novu godinu koja će za nas već po običaju biti radna. U tijeku je završna priprema staze kako bi do sutra navečer bila potpuno spremna kada dolaze niske temperature. Kako su nas izvijestili iz DHMZ-a, već sutra se očekuje zahlađenje, u subotu i snijeg, dok bi nedjelja trebala osvanuti u pravom zimskom ugođaju, uz zubato sunce na nekoliko stupnjeva ispod ništice što je dodatni razlog za poziv svim gledateljima na Sljeme", izvijestio je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror.

Do jučer navečer prodano je oko 2.500 ulaznica za žensku utrku, dok se glavna prodaja, s obzirom na toplo vrijeme proteklih dana, očekuje tek u subotu i na sam dan utrke, a organizatori pozivaju sve Zagrepčane i njihove goste da u što većem broju dođu na veliku skijašku feštu u nedjelju, 3. siječnja. Start prve vožnje ženske utrke je u 9.45 sati, a popodne je na rasporedu i Humanitarna utrka skijaških legendi "Hypo Zagreb Ski Legends" na kojoj uz ostale velike zvijezde skijaškog sporta nastupa i snježna kraljica, naša Janica. U cijenu ulaznica ponovno je, uz prijevoz, koncerte i zabavu na Krumpirištu, besplatna i sva hrana i piće. (hina/metro-portal)

31.12.2009. 20:04:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh