« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
DOIGRAVANJE

Jug pobijedio Mladost 12:10

Četvrta utakmica je na rasporedu u srijedu, 16. lipnja u Zagrebu, trenutni ukupni rezultat je 2:2

Mladost vaterpolo
Mladost vaterpolo (Vladimir Ivanov / Cropix)
Više o

vaterpolo

,

Jug CO

,

Mladost

,

gruž

U trećem susretu finala doigravanja vaterpolskog prvenstva Hrvatske Jug Croatia osiguranje je na plivalištu u Gružu pobijedio Mladost 12:10 (1:3, 3:2, 4:3, 4:2) i u seriji na tri pobjede poveo 2:1. Četvrta utakmica je na rasporedu u srijedu, 16. lipnja u Zagrebu, a eventualna peta u subotu, 19. lipnja u Dubrovniku.

Bila je to možda i najbolja utakmica ovih dvaju suparnika ove sezone. Mladost je vodila veliki dio utakmice, a domaćine je spašavao vratar Frano Vićana koji je sakupio ukupno 11 obrana. Minutu i pol prije kraja utakmice domaćin je gol s/advanced/langs/en.js?nocache=5191" type="text/javascript"> om Sandra Sukna došao do vodstva 11:10, što je bilo prvo vodstvo Dubrovčana u ovoj utakmici, a potom je isti igrač svojim drugim golom potvrdio pobjedu domaćina.

Najefikasniji igrači u redovima Juga bili su Joković i Bošković sa po tri postignuta gola, Sukno i Marković su dodali po dva gola, a Vranješ i Obradović po jedan, dok su kod Mladosti golove zabili Muslim (3), Petković (2), Buljubašić (2), te Lončar, Milaković i Karač.(hina/metro-portal)

12.06.2010. 20:35:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh