« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
REAKCIJA

Jovanović: Novi Zakon o sportu poslat će Mamića u povijest

"Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne 'Mamiće'", smatra Željko Jovanović

Fotografija vijesti
Više o

Zdravko Mamić

,

Željko Jovanović

,

Zakon o sportu

Željko Jovanović, za kojeg se pretpostavlja da će postati novi ministar znanosti, obrazovanja i sporta, najavio je danas da će novi zakon o sportu i izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića poslati u povijest, javlja Hina. 

"Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne 'Mamiće'", napisao je Jovanović na svom facebook profilu u reakciji na današnje gostovanje Zdravka Mamića u emisiji HTV-a "Nedjeljom u 2" koje, kako kaže, nije gledao jer je vrijeme iskoristio na "puno pametniji način".

"Proteklih nekoliko sati s nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša razgovarao sam o smjernicama novog zakona o sportu, pa sam propustio još jedno Mamićevo TV razotkrivanje. Ne žalim za tim, dapače. Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta", stoji, uz ostalo, u Jovanovićevovu upisu na facebooku.

Mamić, koji slovi i za jednog od najmoćnijih ljudi hrvatskog nogometa, u današnjoj je emisiji Jovanovićevu raniju izjavu da je "hrvatski nogomet močvara koju treba isušiti" nazvao "zastrašujućim istupom" i "komunikacijom koja vrijeđa sve poštene Hrvate koji su se borili za ovu zemlju".

"Crveni su došli na vlast. SDP ne zanima sport, oni ga sotoniziraju. Još od Račana njihov službeni stav je da ih sport ne interesira. Jovanovića se ne bojim, on je za mene mali miš," izjavio je Mamić.

18.12.2011. 21:21:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh