« Predsjednički izbori
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
DAMIR KAJIN:

Josipović kao predsjednik mora biti agilniji

POGLEDAJTE VIDEO - Damir Kajin i Josip Kregar žele da Josipović kao predsjednik Hrvatskoj donese prevagu u borbi s korupcijom

(Goran Mehkek/Cropix/Infopunkt )
Više o

Milan Bandić

,

Josip Kregar

,

Damir Kajin

,

predsjednički izbori

,

Ivo Josipović

,

predsjednik

,

drugi krug

Za saborskog zastupnika IDS-a Damira Kajina, koji je nakon što sam nije prošao u drugi krug predsjedničkih izbora dao potporu Ivi Josipoviću izbori su već i prije službenih rezultata DIP-a bili riješena stvar. S njim se složio i Josip Kregar koji je također bio protukandidat Milanu Bandiću, ali na izborima za gradonačelnika Zagreba.

Kajin je zaželio Ivi Josipoviću da kao predsjednik bude nešto agilniji nego što je to bio u Hrvatskom saboru te naglasio kako želi da on bude predsjednik svih Hrvata i kako u to u potpunosti vjeruje.

Smatra kako on mora biti čuvar hrvatskih institucija, pogotovo pravosuđa i državnog odvjetništva kako bi se srezali krakovi tzv. hobotnici korupcije.

Josip Kregar je s Bandićem bio u drugome krugu izbora za gradonačelnika Zagreba te je naglasio kako Josipović mora biti čovjek koji će u Hrvatskoj donijeti prevagu u borbi s korupcijom.

Dodao je kako se Bandić nakon prvog kruga i velike prednosti Josipovića služio svim sredstvima kako bi dostigao u stvarnosti nedostižnu prednost.

11.01.2010. 00:37:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh