« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
britain's got talent

Još jedan slavuj i genijalni plesač protiv Susan Boyle

Parada mladih talenata se nastavlja, polufinale sljedeći vikend

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (BGT)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

favoriti Britain's Got Talent

,

Natalie Okri

,

Aidan Davis

I dok Susan Boyle mediji rastežu kao žvakaću, a Daily Mirror je otvorio posebnu rubriku u kojoj se vidi svaki korak škotske domaćice, kvalifikacije se nastavljaju i atmosfera se pred polufinale 23. svibnja sve više zakuhava.

Šesta kvalifikacijska emisija nije donijela toliko pjevačku kvalitetu kao neke prije, no pojavilo se malo čudo iz južnog Londona, Natalie Okri, koja je svojom interpretacijom pjesme No One Alicie Keys ponovila show iz prethodnih emisija.

Već nakon prvih taktova publika je bila na nogama, a suci nisu puno dvojili kad je mlađahnu pjevačicu koja vježba već šest godina trebalo pustiti u polufinale. Tako je još jedna desetogodišnjakinja, uz Hollie Steel, stigla visoko i na kladionicama.

Možda i najveća kvaliteta male Natalie je njen izgled, koji je čak i suzdržani Simon Cowell proglasio totalno i apsolutno preslatkim, tako da su njene glasovne sposobnosti djelomično pale u drugi plan, iako se ne može reći da nisu vrlo velike. Uostalom, pogledajte sami.

Prošlogodišnji pobjednik George Sampson osvojio je suce plesom, no mladac koji ga je skidao godinu dana gledajući njegove snimke na YouTube digao je ples na novu razinu.

Da ga vidi Michael Jackson, nedvojbeno bi ga pozvao kao gosta na svoje nastupe u 02 Areni, jer Aidan Davis stvarno je čudo od plesača. Teško da dvije godine za redom može postati plesač, no kladioničare je oduševio, tako da još ništa nije sigurno.

18.05.2009. 09:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh