« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
THE SWITCH

Jennifer Aniston: Više ne moram čekati "onog pravog"

VIDEO - Popularna glumica Jennifer Aniston za Metro govori o modernim ženama i svojoj ulozi u filmu "The Switch"

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (Shutterstock)
Više o

Jennifer Aniston

,

umjetna oplodnja

,

skokovi u vodu

Jennifer Aniston pokušava ignorirati tabloide najbolje što može. Priznaje da joj ništa drugo niti ne preostaje s obzirom na sve što se o njoj piše: "Ma to su sve gluposti. Navodno imam 13-ero djece."

Svjesna je da se svaki njen korak prati, bilo da se radi o večeri s muškim prijateljem ili filmskoj ulozi. U novom filmu "The Switch" Aniston glumi ženu koja očajnički pokušava zatrudnjeti pa traži savršenog donora sperme, a tabloidi su ulogu odmah povezali s njenim privatnim životom. "Pokušavam ne razmišljati o tome što će se o meni pisati u medijima ako prihvatim neku ulogu", tvrdi Aniston.

"Film poručuje da se obitelj više ne mora sastojati od majke, oca, dvoje djece i psa. Najvažnija je ljubav", priča glumica koja je sretna što je prihvatila ulogu Kassie Larson: "Drago mi je što nismo prikazali klasičnu stereotipnu obitelj. Stvari su se promijenile i danas imamo puno više mogućnosti nego prije."

Značenje obitelji u 21. stoljeću nije jedini razlog zbog kojeg je Aniston prihvatila ulogu u Switchu. Na pitanje kako donosi odluku o tome koji će scenarij prihvatiti a koji ne, glumica odgovara: "Važno mi je da imam dobar osjećaj kad čitam scenarij i drago mi je kad je priča utemeljena na stvarnom životu. To mi je uvijek puno zanimljivije, kao što je to bio slučaj u "Prekidu" i "Marley i ja". Volim scenarije koji me potaknu na razmišljanje."

Mnogima se baš ne sviđaju stavovi Jennifer Aniston o glavnoj junakinji filma koja sama želi odgajati dijete začeto umjetnom oplodnjom: "Žene su shvatile da se više ne moraju skrasiti uz jednog muškarca da bi imale djecu. Kada shvate da su u ušle u razdoblje života u kojem žele djecu, mogu je dobiti sa ili bez partnera."

"Svaka žena sanja o princu na bijelom konju koji će, uz sve ostalo, biti i savršen otac, ali drago mi je da je za sve nas koje takvog još nismo srele znanost pronašla rješenje", zaključuje Aniston koja i sama još traži onog pravog.

Piše: Ned Ehrbar/Metro World News
19.08.2010. 18:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh