« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Jedini stvarno neograničeni internet i Huawei P20 i P20 lite u Tele2

Uz Huawei P20 i P20 lite svatko može postati vrhunski fotograf, a uz Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB i neustrašivi surfer

Nabavite si novu zvjerku
Nabavite si novu zvjerku (Tele2)
Više o

Tele2

,

Bezbroj GB

,

Huawei P20 Lite

,

Huawei P20

Kako bi svatko uživao u vrhunskim fotografijama i video uspomenama te neograničenoj slobodi komunikacije, Huawei P20 i Huawei P20 lite dostupni su za 199 kuna odmah, a ostatak na rate, uz Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB.

Sa svakim novim modelom mobitela rastu i očekivanja korisnika, posebice vezano uz kvalitetu kamere. Zahvaljujući novim mobilnim uređajima Huawei P20 i P20 lite, Huawei svima omogućuje novo, jedinstveno iskustvo snimanja kvalitetnih fotografija i video materijala pa tako čak i početnici mogu stvarati zavidno dobar sadržaj.

Huawei P20 s dvostrukim 20MP + 12MP digitalnim fotoaparatom s laserskim AF, dvostrukom LED bljeskalicom i 24MP selfie kamerom idealan je odabir za obožavatelje fotoaparata, jer će se zaljubiti u vrhunske i jasne fotografije bogate detaljima, snimljene upravo ovim pametnim telefonom.

Huawei P20 lite oduševit će sve koji vole fotografirati najdraže trenutke za društvene mreže budući da ima novu prednju kameru sa 16MP, senzor s pikselima od 1,0 μm i širokokutno polje snimanja od 78°. Uz to, zahvaljujući velikom otvoru blende i tehnologiji 3D retuširanja koja mapira lice te prilagođava svjetlo i sjene zagarantirani su izvrsni portreti i snimke izbliza.

Osim želje za bezbrižnim surfanjem na mobitelima bilo kada i bilo gdje, svi teže dijeljenju fotografija i videa bez razmišljanja o potrošenim gigabajtima, kao i tomu da ne moraju stalno provjeravati stanje računa. Tele2 jedini u Hrvatskoj nudi stvarno neograničeni internet na mobitelu što omogućuje bezbrižnost i neograničenu slobodu komunikacije

04.05.2018. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh