« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
SEKSUALNO NAPASTOVANJE

Jedan maser povukao tužbu protiv Travolte

Neimenovani muškarac, koji je nedavno izjavio kako ga je holivudska zvijezda pokušala seksualno napastovati za vrijeme masaže u siječnju na Beverly Hillsu, povukao je tužbu

Fotografija vijesti
Više o

tužba

,

John Travolta

,

seksualno napastovanje

Jedan od dvojice masera koji su Johna Travoltu optužili za seksualno uznemiravanje povukao je svoju tužbu protiv američkog glumca koja je bila teška čak dvije milijarde dolara, vidljivo je iz sudskih dokumenata do kojih su došli mediji, javlja Hina.

Neimenovani muškarac, koji je nedavno izjavio kako ga je holivudska zvijezda pokušala seksualno napastovati za vrijeme masaže u siječnju na Beverly Hillsu, povukao je tužbu pred sudom u Los Angelesu.

"Slučaj je zasad odbačen, no to ne znači da ne može ponovno biti otvoren", rekao je za Reuters tužiteljev odvjetnik Okorie Okorocha.

Okorocha na sudu zastupa i drugog neimenovanog muškarca koji također tvrdi da ga je Travolta seksualno uznemiravao u hotelu Atlanta 28. siječnja. Taj slučaj je i dalje na sudu.

Glumčev odvjetnik Martin Singer oštro opovrgava sve navode iz dviju tužbi te ih naziva "apsurdnima i smiješnima".

Optužba je čista izmišljotina, nijedan od događaja nije se dogodio, rekli su izvori bliski holivudskom glumcu. Kažu da je Travolta u trenutku kada se dogodio navodni napad na masera od mjesta događaja bio udaljen 4000 km.

16.05.2012. 08:20:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh