« Blogosfera
objavljeno prije 16 godina i 2 mjeseca

Je li divljaštvo voditi pse na plažu i puštati ih da se kupaju u moru?

Vlasnik psa obrazložio je zašto ljubimca vodi na plažu

Fotografija vijesti
Više o

psi

,

plaža

,

psi na plaži

Mojpassigmund.blog.hr uhvatio se teme koja zasigurno muči mnoge turiste -  je li divljaštvo voditi pse na plažu ili se i to može pristojno riješiti.
‘... Put koji pesonja mora prevaliti do ljetovališta, smještaj, mjesto gdje pas nesmetano može obavljati piš i kak (naravno, uz skupljanje kakice, i da piš upotpuni zaklonjeno prirodno okruženje), prostor na kojem pas može zadovoljiti svoje šetačke navike, odlazak na plažu, kafić, restoran, ljudi s kojima ćete se susretati i još puno drugih detalja o kojima treba voditi računa.

Naravno, ako prvi puta odlaziš na neko mjesto, određene stvari i situacije moći ćeš upoznati tek kada si već spustio kofere u svome privremenom boravištu, ali podosta toga se ipak može znati unaprijed.

NUŽDABloger psa ne želi na plaži držati na uzici jer se njegov ljubimac pristojno ponaša i ne obavlja nuždu prije nego što je ‘najavi’.

Moja mala obitelj odlazi u kuću čija vlasnica je pasovlasnica, tako da s te strane nema problema...prema njenim riječima i svi prvi susjedi imaju peseke, tako da...ni s te strane ne očekujem probleme. Kaže kućevlasnica da nema nikakvih problema sa vođenjem svoga psa po mjestu, pojedini kafići i restorani nemaju ništa protiv psa, a na plaži na kojoj se kupa nikada nije imala nikakvih problema.

Zapravo...ta plaža je ono što mene najviše brine. Zašto...zato što na plaži ne želim imati psa na povodniku, a to neke ljude jasno smeta...bez obzira na to što im moj pas neće niti prilaziti, a da ne govorim da nema šanse da će raditi bilo kakve nepodopštine koje se obično ističu kao loš primjer ponašanja pasa na plažama...’   (METRO)

01.08.2008. 15:04:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh