« Fun
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Janković: ‘Unakazili su me’

Srpska tenisačica nezadovoljna kako izgleda na poštanskoj marki

Lijepa Jelena nije najsretnija ni činjenicom što je marka Novaka Đokovića skuplja od njezine
Lijepa Jelena nije najsretnija ni činjenicom što je marka Novaka Đokovića skuplja od njezine
Više o

Jelena Janković

,

Ana Ivanović

Velika je čast dobiti poštansku marku sa svojim likom. Trudit ćemo se da i u budućnosti predstavljamo našu zemlju na najbolji mogući način, rekla je srpska tenisačica Jelena Janković na promociji poštanske marke s njezinim likom, no ploču je brzo promijenila. Prvo se uvrijedila jer će se njezina markica prodavati po jeftinijoj cijeni od one s likom Novaka Đokovića, a onda je na red došao tipični ženski komentar: ‘Na markici sam ružna i debela!’.

- Užas, slikarica me unakazila! Nije moglo gore nego što izgledam, pa noge su mi čisti užas. Nikada nisu gore ispale - izjavila je Jelena Janković nakon što je ugledala poštansku markicu sa svojim likom, koja bi se u Srbiji trebala prodavati za 30 dinara. Osim što nije zadovoljna svojim izgledom na sličici, ni cijena joj nije po volji - markica Novaka Đokovića košta 46, a Ane Ivanović 40 dinara. Ana Ivanović ne pravi probleme zbog izgleda na markici, ali činjenica da je ‘jeftinija od Đokovića’ nije joj po volji.

DegradiranjeMedijskom istupu poznatih srpskih tenisačica usprotivila se Vesna Rudić iz PTT Srbije: ‘Apoeni nemaju veze s poštovanjem ili vrednovanjem sportaša. Svi apoeni su jednako važni. Nije nam padalo napamet da nekog degradiramo. Cijena nije izraz poštovanja’. 

- Svi trebamo biti ponosni što nam je ukazana čast da se naš lik nađe na markicama. Jelena i ja smo presretne, ali nastao je problem u kriteriju. To je jedini problem i nadam se da će ubrzo biti riješen - izjavila je Ana Ivanović za Blic, a Jelena Janković se nadovezala: ‘Markice neće biti povučene, nama je čast da ih imamo, samo ne želimo da bude razlike. Svi smo dio jedne zemlje i trebamo biti isto tretirani, a ne da se neki zapostavljaju’. (INDEX.HR)

04.05.2008. 21:48:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh