« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
BRAVO

Jamnica i ove godine osigurava slobodan dan svim roditeljima prvašića

Početak rujna predstavlja uzbudljivo razdoblje za brojne zaposlenike Jamnice jer sljedećeg ponedjeljka u školu kreće njihovih 30 prvašića i čak 474 školaraca

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

prvašići

,

Jamnica

,

slobodan dan

Jamnica će i ove godine za sve roditelje prvašića osigurati slobodan dan, a za sve školarce i prigodne poklone.

Slobodan dan za roditelje djece koja kreću u prvi razred pogodnost je koju naši zaposlenici iznimno cijene. Svjesni smo važnosti prvog dana škole i svega što on predstavlja, kako za roditelje, tako i za djecu. Kao poslodavac, smatramo da im je važno pružiti podršku, kako bi sa svojim mališanima bezbrižno zakoračili u novo životno razdoblje", izjavila je Martina Roša, izvršna direktorica ljudskih resursa Grupe pića Fortenova grupe u sklopu koje posluje Jamnica.

Dodala je kako je ovo samo jedna od planiranih i realiziranih pogodnosti koje su na raspolaganju zaposlenicima. Dodatno, osigurani su im i redoviti sistematski pregledi u sklopu dodatnog zdravstvenog osiguranja, edukacije i treninzi, fleksibilno radno vrijeme, bonusi i stimulacije, pokloni za svaku novorođenu bebu te novčana pomoć u slučaju teških životnih situacija ili elementarnih nepogoda. Slobodan dan za roditelje svakako je jedna od omiljenih pogodnosti koja je sjajno prihvaćena među svim zaposlenicima.

U našem domu već neko vrijeme traju pripreme za veliki dan našeg mališana. Kao roditelju, od neizmjerne mi je važnosti biti s djetetom ne samo tijekom pripreme za polazak u školu, nego i na sam dan, kojeg ćemo se svi u obitelji rado sjećati. Kao i kolege drugih prvašića i školaraca, sretna sam što radim u okruženju u kojem poslodavac vodi brigu o balansu privatnog i poslovnog života zaposlenika", rekla je Ana Ciceran Prhat iz Jamnice.

Kontinuirana briga o zaposlenicima jedna je od pet strateških odrednica održivog poslovanja Grupe pića Fortenova grupe, koju uz Jamnicu čine još dvije proizvodne kompanije: Sarajevski kiseljak u BiH i Mg Mivela u Srbiji. Zaposlenici u tim kompanijama također će imati slobodan dan, tijekom kojeg će se u potpunosti posvetiti svojim najmlađim članovima obitelji.

01.09.2022. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh