« Film
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
NAPOKON

James Cameron započinje snimanje 4 nastavka Avatara

U prvom filmu su glumili Sam Worthington, Zoe Saldana i Weaver, a James Cameron je prošle godine potvrdio da ima plan snimiti četiri nastavaka filma

Počinje nova avantura
Počinje nova avantura (Arhiva)
Više o

Avatar film

,

James Cameron

,

nastavci

Dugoiščekivani nastavci Avatara, filma Jamesa Camerona iz 2009. godine će službeno biti u produkciji ove godine, a da će se film snimati na jesen potvrdila je i glumica Sigourney Weaver.

U prvom filmu su glumili Sam Worthington, Zoe Saldana i Weaver. Cameron je prošle godine potvrdio da ima plan snimiti četiri nastavaka filma "Avatar".

Uprkos tome što je Cameron prošlog mjeseca tvrdio da se u 2018. neće dogoditi novi projekt "Avatar 2", zvijezda filma "Osmi putnik" je rekla da produkcija počinje prije kraja godine.

"Počinjemo", rekla je za The Hollywood Reporter.

"Počinjemo sa treninzima, počinjemo... hm, vjerojatno ne smijem ništa govorti. Zapravo ćemo krenuti sa snimanjem do jeseni", prenosi MTV.

Govorivši o ogromnom projektu koji su preduzeli da se snime još četiri nastavaka originala iz 2009. redatelj Cameron je rekao da će sve filmovi raditi u isto vrijeme.

"To je epski pothvat. Znam gdje ću biti narednih osam godina svoga života. Nije to nerazuman vremenski period za rad kad razmislite ozbiljno", rekao je Cameron.

Cameron je također potvrdio da je produkcija "prilično dobro osmišljena za sve naše setove", i da je ekipa evoluirala i "da trenutno ne bira sredstva do cilja".

"Ovo je moj svakodnevni posao, a vrlo brzo će biti 24/7", zaključuje Cameron.

05.04.2017. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh