« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Jaka bura ometa promet na Jadranu

Snažni udari vjetra usporavaju promet i na uobičajenom mjestu prije tunela Sv. Rok

Fotografija vijesti
Više o

bura

,

tunel Sv. Rok

,

stanje na cestama

,

tunel Tuhobić

,

stane u prometu

Zbog bure zabranjen je promet autobusima na kat, vozilima s kamp-prikolicama i motociklima Jadranskom magistralom (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene (I. skupina).

Jak vjetar povremeno usporava promet na dijelu autoceste A1 između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica i na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, zbog radova, vozi se jednim trakom.

Na autocesti A1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb vijaduktom Zalesina u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.

Zbog obnove nadvožnjaka Klara, na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Buzin do čvora Lučko, promet teče sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Za sav promet zatvorena je državna cesta između Grabovca i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo. (hak/metro-portal)

17.04.2011. 19:17:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh