« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Jak vjetar ometa promet

Uobičajeni problemi između Sv. Roka i Zadra

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

tunel Sv. Rok

,

stanje na cestama

,

autocesta A1

,

A1 vrijeme

Jak vjetar usporava vožnju dionicom autoceste A1, između tunela Sveti Rok i čvora Zadar, te na autocesti A6, Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, izivjestio je jutros HAK.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice u većem dijelu zemlje.

Riječkom obilaznicom do 15:00, između čvorova Škurinje i Diračje prometuje se samo u smjeru Zagreba. Obilazak u smjeru Istre je kroz grad Rijeku.

Na čvoru Diračje zatvoren je ulazni krak u smjeru Zagreba, a na čvoru Škurinje zatvoren je izlazni krak iz smjera Opatije.

Zbog radova na sanaciji mosta Jadro na Jadranskoj magistrali, D8 u Solinu, za sav promet zatvoren je ulaz u grad Split iz smjera Kaštela. Obilazak je starom solinskom cestom. Zbog velike gustoće prometa moguće su kolone vozila s obje strane. Vozače molimo za strpljenje.

Zbog vrlo lošeg stanja kolnika prekinut je promet dionicom Ličke magistrale (D1) Gračac-Knin. Obilazak za sva vozila je državnom cestom (D27), Gračac-Obrovac-Benkovac i obrnuto.

Na autocesti A 1, zbog radova vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika na nekoliko dionica, između čvorova Sveti Rok i Posedarje.

Na graničnim prijelazima promet osobnih vozila je rijedak. (hak/metro-portal)

 

03.05.2009. 10:02:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh