« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Jak vjetar ometa promet uz obalu

Kiša i snažan vjetar ometaju promet prema moru i uz obalu

Bura na Krčkom mostu
Bura na Krčkom mostu (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

ograničenja

Zbog bure na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene zabranjena je vožnja za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).

Jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. Treba voziti oprezno po mokrim i skliskim kolnicima u dijelu zemlje.

Za sav promet zatvorena je državna cesta D 217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo zbog radova. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo.

Zbog radova na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec u smjeru Varaždina, vozi se pretjecajnim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Kroz tunele Mala Kapela i Plasina na autocesti A 1, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Buzin do čvora Lučko vozi se otežano jednom stranom kolnika uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Zbog radova bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis (D1) od 10 do 10.30 i od 14 do 14.30 sati. Obilazak će biti starom kliškom cestom.

27.04.2011. 09:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh