« Film
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Jack Nicholson navija za senatoricu Clinton

Glumac snimio promo video u kojem podržava Hillary Clinton

Sekvencama iz filmova američki oskarovac implicira zašto treba glasovati za prvu ženu predsjednicu SAD-a
Sekvencama iz filmova američki oskarovac implicira zašto treba glasovati za prvu ženu predsjednicu SAD-a (Getty Images)
Više o

Hillary Clinton

,

Jack Nicholson

Spot na YouTubeu u kojem glumac Jack Nicholson podupire demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton u utrci za Bijelu kuću, postao je pravi hit na webu. U videu se koriste dijelovi filmova u kojima je glumio, poput ‘Isijavanja’, ‘Batmana’, ‘Malo dobrih ljudi’ i ‘Kineske četvrti’, a likovi koje je igrao otvoreno daju potporu Hillary Clinton. 

Velika gledanost

Film je na YouTubeu u nešto manje od tjedan dana pogledalo 1,2 milijuna ljudi. Na početku videa Joker govori: ‘Hubba, hubba, hubba, lova, lova, lova, kome ćete vjerovati?’, da bi kasnije u ulozi Jacka Torrancea sjedio za šankom i imaginarnom konobaru govorio: ‘Stvari bi mogle biti puno bolje Lloyd, stvari bi mogle biti puno bolje.’ U videu se pojavljuje isječak iz filma ‘Malo dobrih ljudi’ u kojem Nicholson kao Nathan Jessup izjavljuje kako ne postoji ništa više seksi od žene kojoj svako jutro morate salutirati. Isječke je napravio glumčev prijatelj, redatelj Rob Reiner, a na kraju filma pojavljuje se ‘pravi’ Jack Nicholson i kaže: ‘Ja sam Jack Nicholson i odobravam ovu poruku.’

Snimio Rob Reiner- Film je na YouTubeu  u nešto manje od tjedan dana pogledalo 1,2 milijuna ljudi.
- Isječke je napravio Nicholsonov prijatelj, redatelj Rob Reiner, a na samom kraju filma pojavljuje se ‘pravi’ Jack Nicholson koji kaže: Ja sam Jack Nicholson i odobravam ovu poruku.
Američki glumac priznao je kako su ljudi iz kampanje Hillary Clinton zatražili direktnu pomoć i uvjerili ga da je upravo ona pravi kandidat za Bijelu kuću. Pristaše Baracka Obame nisu dugo čekali. Odgovorili su parodijom na Nicholsonov video u kojoj se aludira kako bi umjesto Hillary mogao pobijediti Obama.

Podrška Clinton

Osim Nicholsona, senatoricu Clinton podržale su i druge su zvijezde, poput Eve Longorije, Melanie Griffith, Stevena Spielberga i drugih. Za Obamu su se pak odlučili Robert De Niro i George Clooney, dok su spot podrške Obami snimili  Ryan Phillippe i Jessica Alba.
 Nadamo se da se Jack Nicholson neće zamjeriti svome kolegi Michaelu Keatonu, budući da je bivši Batman nedavno podržao kandidaturu senatora iz Illinoisa. 

Piše: Piše: Livia Čveljo
05.03.2008. 21:27:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh