« Fun
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
DOBITNICI(E)

Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Metro portala

Vrijedni posjetitelji portala izglasali su najbolju fotku, a redakcija je izvukla dobitnicu među glasačima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Andrijana24)
Više o

nagradna igra

I tako ... nagradnjača je gotova ... dizali ste svoje fotke, nagovarali frendove da glasaju i dobili smo pobjednika. Kao što je većina vas mogla primjetiti, jedna je fotka izazvala najviše reakcija i komentara (čak trideset). Da li je autorica bila najagilnija u animaciji ili vam se svima najviše svidjela, ne znamo, ali dobila je uvjerljivo najviše glasova, a pritom je i zaradila najbolje ocjene.

Radi se o fotki domišljatog imena Aaaaaaaaa, autorice pod pseudonimom Andrijana24, koja je postala vlasnikom telefona DST700, malog čuda s dvije SIM kartice, fotkićem od 3.2 megapixela i ostalim detaljima koji dolaze u originalnoj kutiji. Čestitamo!!!

Što se tiče nagrade za glasača, tu je najzaposleniji bio generator slučajnih brojeva, a sreću je donio čitateljici pod nickom Mirela66, koja je dobila paket iznenađenja Metro portala.

Čestitamo sretnim dobitnicama, a ostale čitatelje pozivamo da pozorno prate naše nagradne igre, jer bit će ih sve više i bit će sve bolje. Pozdrav od redakcije Metro portala.

04.03.2010. 15:39:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh