« Fun
objavljeno prije 14 godina
TIK TOK

Izraelski vojnici plešu nasred ulice tijekom patrole

VIDEO: Snimka izraleske vojne patrole koja pleše tijekom obavljanja dužnosti postala je instant-hit na YouTubeu - zapovjednicima se nije dopala

izrael vojnici ples
izrael vojnici ples (YouTube )
Više o

Izrael

,

izraelska vojska

,

plesanje

,

Brujači

,

5. svibnja

Skupina izraelskih vojnika uhvaćena na videu kako pleše uvježbanu koreografiju na dužnosti morat će se suočiti s posljedicama nakon što je snimka postala hit na YouTubeu. Šestorica vojnika u punoj vojnoj pripravnosti noseći jurišne puške patrolirala su ulicama grada Hebrona na Zapadnoj obali. U trenutku kad se zaustavljaju nasred ulice muslimanski poziv na molitvu koji se čuo u pozadini odjednom je prekinut refrenom Ke$hinog hita „Tik Tok".

>> Izraelski vojnici dobivaju čarape koje ne smrde

Vojnici odmah počinju izvoditi uvježbanu plesnu koreografiju s nekoliko okreta, skokova i drugih plesnih figura. Najednom, kao da ništa nije bilo, vojnici se vraćaju u patrolnu formaciju.

>> Privatni istražitelji love regrute

Snimka s YouTubea, izvorno nazvana „Batalion 50 Rock the Hebron Casbah", postala je instant-hit među internetskim surferima i popularnost joj je rasl sve dok u ponedjeljak nije skinuta sa servisa što je navodno učinio vojnik koji ju je i postavio. Međutim, izraelskoj vojsci snimka nije bila zanimljiva, još manje zabavna pa je pokrenuta interna istraga koju provode zapovjednici. Vojnici plesači će vjerojatno biti kažnjeni za „neprikladno ponašanje tijekom vojne operacije" kako navode lokalni mediji. Snimka je kasnije ponovno postavljena na YouTube, a pogledati je možete ispod:

08.07.2010. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh