« Televizija
objavljeno prije 10 godina
DISCOVERY

Izgradnja stadiona za Svjetsko prvenstvo u nogometu

Ekskluzivan prikaz obnove i izgradnje brazilskih stadiona na Discovery Channelu u serijalu "Izgradnja stadiona za Svjetsko prvenstvo u nogometu"

Koji će biti gotov na vrijeme?
Koji će biti gotov na vrijeme? (Discovery Channel)
Više o

Svjetsko prvenstvo u nogometu

,

Discovery Channel

,

SP Brazil 2014

,

izgradnja stadiona

Samo nekoliko tjedana prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu, Discovery Channel donosi vam ekskluzivan uvid u jedan od najvećih inženjer­skih pothvata proteklih godina!

Godina i pol snimanja i 3240 sati produkcije re­zultirali su trodijelnim serijalom Izgradnja stadiona za Svjetsko prvenstvo u nogometu, koji prati obnovu i izgradnju tri najvažnija stadiona u Brazilu na kojima će se igrati utakmice svjetskog prvenstva. Izgradnja stadiona za Svjetsko prvenstvo u nogometu na programu je Discovery Channela od subote, 24. svibnja u 16:15.

Zavirite iza kulisa izgradnje tri najmodernija nogometna stadiona koji će moći ugostiti međunarodni nogomet na najvišem nivou. Složena adaptacija legendar­nog stadiona Maracana u Rio de Janeiru - mjesto poraza države na domaćem terenu na posljednjem Svjetskom prvenstvu u nogometu; tehnološki razvijena Corinthians Arena u São-Paulu, projekt koji je toliko tehnološki sofisticiran da njegova napredna tehnologija još uopće nije testirana na međunarodnoj razini, te iznimno skup i glamurozan projekt izgradnje arene Amazonia smještene u srcu brazilske prašume.

Sva tri stadiona su različita - i arhitektonski i što se tiče inženjerstva, no ipak dijele iste probleme: kratke rokove, vrtoglavo visoke proračune, nepredvidljive vremenske uvjete i masovne proteste diljem zemlje. Kako se približava Svjetsko nogometno prvenstvo 2014., sve su oči uprte u Brazil, no pitanje je mogu li ova tri projekta biti završena na vrijeme i unutar zadanog budžeta.

19.05.2014. 16:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh