« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
PROLJETNO MODNI HITOVI

Izgledajte odlično bez velikih troškova

Obnovite svoju odjeću detaljima kako biste dobili ultramoderni proljetni izgled bez pražnjenja novčanika.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

proljetna moda

,

obnova odjeće

,

modni dodaci proljeće 2010.

Sunce je zasjalo i vrijeme je za promjenu odjeće u ormaru. Naravno da želite izgledati poput slavnih šetača po crvenim tepisima, ali kriza  utječe na vaš novčanik.

Tajna modernog izgleda ovog proljeća je u modnim detaljima, a mi vam donosimo nekoliko savjeta kako izgledati moderno bez pretjeranog peglanja kartica:

Lanci, lanci

Nabacite na sebe nekoliko slojeva lanaca svih veličina i oblika koji će podignuti izgled majce ili haljine koju ste kupili prošle godine te joj dati novi sjaj. Ako ste spremni modno riskirati, onda vam preporučano vašu nisku od različitih vrsta lanaca nabaciti na košuljicu strogog kroja. Dobit ćete neobičan detalj koji će skrenutni pogled s traperica starih preko nekoliko godina.

Duple narukvice

Želite izgledati svečano, ali i otkačeno? Dvije jednake narukvice na rukama bit će neuobičajen detalj koji paše uz razne oblike haljina i majčica bez rukava ili jednom naramenicom. Upamtite: što deblje, to bolje! Ovo se naravno odnosi na debljinu narukvica, a ne figure. Detalje na naruklvicama prepuštamo vašem odabiru, ali slobodno pustite mašti na volju.

Perle

Šareno, šareno, šareno! Perle svih veličina i oblika ovo proljeće apsolutni su hit, a čak i oni koji si godinama nisu priuštili novu ogrlicu imaju nekoliko starih u kutijici s nakitom. Spojite više ogrlica u jednu bogatu, šarenu koju ćete moći nositi na običnu majčicu uz traperice, ali i večernju haljinu bez naramenica.

Velike naušnice

Prije par godina su također bile moderne pa je moguće da ih imate. Dakle skinite prašinu s ringova i nabacite ih uz košuljice, majce, sakoiće. Za one hrabrije: napravite si velike kolutove od šarenih perlica i imat ćete ultramoderni unikat za dnevnu šetnjicu gradom.

Veseli šalovi

Bilo da su topli ili tanki, šareni ili svijetle boje, idu uz majce bez rukava, košulje, jaknice svih oblika i boja. Osim što će vam dobro doći kad zapuše vjetrić, lijepo će vam uokviriti lice i smaknuti pogled s bilo kojeg nedostatka kojeg mislite da imate. Ono najbolje je što ga svaka generacija ima pa poharajte maminim ili bakinim ormarima u potrazi za savršenim.

Mekane polučizmice

Ako ipak imate koju novčanicu za potrošiti kupite mekane čizmice od brušene kože koje će vam dati odličan finalni izgled na bilo koji odjevni predmet. Visina je do gležnja pa se preporuča samo dužim nogicama. Za ostale su tu rimljanke kojih sada ima i zatvorenijeg oblika za promljenjive proljetne dane.




24.04.2010. 11:25:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh