« Sport
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Iz Dinama neće biti odlazaka

Na siječanjskoj prozivci u Maksimiru, Ivanković je okupio sve svoje nogometaše osim Čale i Guele

BRANKO IVANKOVIĆ mogao je konstatirati status quo u maksimirskoj svlačionici nakon što je prvog dana priprema vidio lica igrača s kojima kreće u nastavak sezone. Pred Profesorom su se nacrtali svi igrači koji su odradili jesen u modrom dresu, plus povratnik Bišćan i novak Mikulić. Opravdano su izostali Čale i Guela, koji će se danas priključiti suigračima. Puno se proteklih dana spekuliralo o odlascima nekih ‘viđenijih članova' udarne momčadi. Drpića se selilo prema francuskom Valenciennesu, Etto je bio kandidat za dortmundsku Borussiju, dok se o Kochu raspitivala Carl Zeiss Jena. Međutim, ništa se nije dogodilo.

Pripreme
U sljedećih sedam tjedana ‘modri' će odraditi Dvoransko PH, a zatim i dvije pripremne faze koje uključuju izlete u Međugorje te u turski Belek gdje su lani prošli perfektne uvjete. Neven Cvijanović jučer se oprostio od dužnosti glasnogovornika Dinama. Zamijenit će ga Ado Kožul.

- Koch ostaje u Dinamu najmanje do kraja sezone. Nikada nismo razgovarali o odlasku, niti u ponedjeljak, prvog dana priprema, nije bilo razgovora o tome - rekao je Ivanković. Iz podatka da Nijemca neće biti na vratima tijekom Dvoranskog prvenstva, ne treba iščitavati skrivena značenja. Koch će preskočiti ‘indoors' zbog problema s prstom, a priliku će tako dobiti Kelava i Bošnjak. Na Dvoranskom, opreza radi, neće biti Modrića, Vukojevića, Balabana ni Šokote.

Na kraju, strateg ‘modrih' se okrenuo prema nezaobilaznoj poštapalici o ‘ciljevima i ambicijama'. - Želimo u ovoj sezoni obraniti dvostruku krunu i učiniti novi iskorak u europskim natjecanjima. I na Dvoransko prvenstvo krećemo s pobjedničkim ambicijama, želimo osvojiti turnir. Osobno, nisam bio za održavanje tog natjecanja, ali legalist sam i poštujem sve naše propisane obveze.


Piše: JL
08.01.2008. 09:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh