« Skijanje
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KRANJSKA GORA

Ivica Kostelić 18. u veleslalomu

Veleslalom i dalje ostaje Ivičina najveća muka u Svjetskom kupu, ovoga puta slabo je odvozio prvu vožnju

Fotografija vijesti
Više o

Ivica Kostelić

,

Aksel Lund Svindal

,

Carlo Janka

,

veleslalom Kranjska Gora

Ivica Kostelić ponovno je povećao prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa slabim nastupom. Iako je bogohulno reći za 18. mjesto u veleslalomu da je slab plasman, Kostelić nas je ove godine razmazio pobjedama i postoljima.

Ipak, veleslalom je i dalje najveća rupa u njegovom skijanju, jer nikako ne može spojiti dvije dobre vožnje. Ovoga puta to je bila prva, u kojoj je zaostao 2.34 sekunde za vodećim. Na njegovu sreću, Aksel Lund Svindal bio je tek nešto bolji, iako se bori za Kristalni globus u veleslalomu.

Druga vožnja bila je nešto bolja, čak bolja od Svindalove koji je dopustio da mu Ted Ligety odmakne na gotovo sigurnih 77 bodova prednosti u ukupnom poretku veleslaloma, a preostala je još samo utrka na finalu Svjetskog kupa.

Ivica tako ima 1307 bodova, prvi pratitelj Cuche danas nije niti nastupio pa je ostao na 725 bodova, treći Svindal ima 722 boda, a četvrti Zurbriggen 703. Današnji pobjednik Carlo Janka približio se ovom trojcu sa 674 boda i uključio se u ravnopravnu utrku za drugo mjesto u ukupnom poretku.

Veleslalom Kranjska Gora:

1. Carlo Janka

2. Alexis Pinturault

3. Ted Ligety

.

18. Ivica Kostelić

 

05.03.2011. 13:19:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh