« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
DO LIPNJA 2013.

Ivan Šuker izabran za predsjednika Nadzornog odbora Ine

Na sjednici Glavne skupštine dužnosti su razriješeni Damir Polančec i Vesna Orlandini, a uz Šukera u NO je imenovan i Božidar Pankretić

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/Cropix)
Više o

Damir Polančec

,

INA

,

Ivan Šuker

,

Božidar Pankretić

,

Nadzorni odbor Ine

,

György Mosonyi

,

Vesna Orlandini

Novi predsjednik Nadzornog odbora Ine je potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker.

Na danas održanoj sjednici izvanredne Glavne skupštine INA - Industrije nafte d.d. dužnosti članova Nadzornog odbora Ine razriješeni su Damir Polančec i Vesna Orlandini, dok su Ivan Šuker i Božidar Pankretić imenovani članovima Nadzornog odbora na mandat do 10. lipnja 2013. godine, priopćio je Sektor za korporativne komunikacije Ine.

Nakon Glavne skupštine održana je i sjednica Nadzornog odbora Ine na kojoj je Ivan Šuker izabran za predsjednika Nadzornog odbora, a György Mosonyi potvrđen je za potpredsjednika Nadzornog odbora.

Izvanredna Glavna skupština usvojila je novi Statut Ine koji stupa na snagu danom upisa u sudski registar. Na dan stupanja na snagu novog Statuta, Statut Društva od 10. lipnja 2009. prestaje važiti. Usvojena je i odluka o izmjeni predmeta poslovanja - dopuna djelatnosti.

Na sjednici izvanredne Glavne skupštine Ine bilo je prisutno 9.253.267 glasova ili 92,533 posto od ukupno 10.000.000 glasova. (hina/metro-portal)

28.12.2009. 18:36:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh