« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
POKUŠAJ UBOJSTVA?

Istražuje se navodno trovanje vlasnika TV Pinka

Srbijanska policija istražuje navode o pokušaju ubojstva vlasnika tvrtke "Pink media international" Željka Mitrovića

Fotografija vijesti
Više o

Srbija

,

TV Pink

,

trovanje

,

Željko Mitrović

Sumnje u nepoznatog izvršitelja za pokušaj ubojstva navedene su, kako je objašnjeno, u Mitrovićevoj kaznenoj prijavi, prenosi Hina. Srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova dodaje kako je u tijeku prikupljanje medicinske dokumentacije koja prati Mitrovićevo liječenje, kao i obavljanje informativnih razgovora s osobama čiji iskazi trebaju omogućiti uvid u činjenice vezane uz navode iz podnesene kaznene prijave.

Beogradska televizija "Pink" u srijedu je na svojoj internetskoj stranici izvijestila kako je Željko Mitrović, koji je bio teško bolestan, žrtva urote, te da su najnovije analize, provedene u Njemačkoj, pokazale da je Mitrović trovan.

Navedeno je i kako su pregledi njemačkih liječnika i laboratorijski nalazi pokazali da su u Mitrovićevoj krvi pronađeni benzen, olovo i arsen. To je, kako se dodaje, potvrdio liječnik koji je primio Mitrovića na liječenje u beogradskoj bolnici, kad je bio u vrlo teškom stanju.

"Iako je dijagnoza aplastične anemije postavljena tri dana nakon što je Mitrović primljen u bolnicu, nagađalo se se da je takvo njegovo stanje izazvano uzimanjem opijata, što liječnici kategorički niječu", objavljeno je u priopćenju TV Pinka.

27.01.2011. 16:51:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh