« Kultura
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
POSJETITE

Intermedijski projekt "Slika, pokret, zvuk" u MM centru

Sve aspekte projekta povezuje sagledavanje sposobnosti tijela, uma i svijesti koje se u današnjem sustavu ne razvijaju normalno i ne uzimaju sasvim u obzir.

Slika pokret zvuk u MM centru
Slika pokret zvuk u MM centru (Arhiva)
Više o

MM centar

,

Slika pokret zvuk

Izvedba intermedijskog projekta Slika, pokret, zvuk koji povezuje glazbu, ples i likovnu umjetnost, održat će se u utorak, 13. listopada u MM centru s početkom u 21 sat.

Sve aspekte projekta povezuje sagledavanje sposobnosti  tijela, uma i svijesti koje se u današnjem sustavu ne razvijaju normalno i ne uzimaju sasvim u obzir. Kreativnost je dokaz da možemo osjetiti bît postojanja i stvoriti puno više od tehnologije današnjice. Život, kao vrhunac kreacije, osjetljiv je i moćan instrument kreiranja vlastite i objektivne stvarnosti. Stvaranje kao svrha postojanja.  Stvaranje i kreacija jesu bivanje.

Sudjeluju: Tena Novak Vincek (skladateljica i violinistica; scenografija), Benjamin Duran (koreograf i plesač), Ksenija Duran Krutova (asistentica koreografa i plesačica), Pavla Mikolavčić (plesačica), Miro Manojlović (video), Dina Katnić (klavir), Igor Dorotić (truba),Ljerka Končar (violončelo), Ema Abadžieva (oboa), Andrea Dizdar (flauta), Vedrana Dizdar (klarinet), Natalija Jarec (fagot)

12.10.2015. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh