« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Sajam knjiga

Interliber od 11. do 15. studenoga

Na zagrebačkom Velesajmu će se ponovno održati i Sajam glazbe i multimedije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

sajam knjiga

,

Interliber

,

Jakša Depolo

,

zagreb-info

,

sajam glazbe i multimedije

Ovogodišnji 32. međunarodni sajam knjiga i učila "Interliber 2009.", na kojem će biti predstavljen poslovni svijet nakladničkog i edukativnog stvaralaštva s velikom ponudom knjiga i učila bit će postavljen u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma od 11. do 15. studenoga.

Voditelj "Interlibera" Jakša Depolo izjavio je danas Hini kako će na sajmu nastupiti 230 izlagača iz 10 zemalja, a svoje će knjige izložiti na 13600 četvornih metara.

"Ovogodišnji 'Interliber' neće imati zemlju partnera kao ranijih godina", rekao je Depolo dodavši kako je 2009. zemlja partner trebala biti Bugarska, koja je zbog smjene vlasti otkazala svoj nastup.

Napomenuo je kako su ga iz bugarskog Veleposlanstva obavijestili da je vlada uskratila potporu nakladnicima te da ove godine neće moći nastupiti kao zemlja partner. Dodao je da su se preporučili za nastup slijedeće godine.

Osim izlaganja i prodaje knjiga na "Interliberu" će i ove godine biti priređena mnoga predstavljanja knjiga, nastupi pisaca i nakladnika te stručni skupovi.

Sajam je će biti otvoren svaki dan od 10 do 19 sati, a u petak i subotu do 21 sat. Kao i prethodnih godina održat će se i Sajam glazbe i multimedije.

"Interliber" se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a kao partneri su do sada nastupili Madžarska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska matica iseljenika - pisci i nakladnici iz dijaspore, Slovenija, Poljska i Izrael. (hina/metro-portal)

27.10.2009. 11:35:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh