« Kultura
objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana
NAJAVE

Influenceri na novoj Ženskoj priči

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do lipnja 2019 godine

Influenceri kod Marijane
Influenceri kod Marijane (Klub SAX)
Više o

Ženska priča

,

Marijana Perinic

,

Alis Marić

,

Lucija Lugomer

,

Maja Brekalo

,

Domagoj Jakopović Ribafish

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se još jedan zabavni talk show „Ženska priča"Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 16. listopada ugostit će influencere novog doba: Alis Marić, Luciju Lugomer, Maju Brekalo i Domagoja Jakopovića Ribafisha.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Zasigurno će se i ovoga mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica na društvenim mrežama koji svojom kreativnošću, ambicijom, stavom, ali i osobnošću itekako utječu na hrvatsku javnost. 

Alis Marić s portala Čitaj knjigu broji preko 400.000 sljedbenika na stranicama Facebooka, dok na Instagramu, i to u području mode i ljepote, s preko 136.000 sljedbenika obara rekorde Lucija Lugomer, a u području slasnih i finih delicija ističe se vrsna kuharica Maja Brekalo s preko 158.000 sljedbenika.  Svakako će biti zanimljivo poslušati i old-school influencera Domagoja Jakopovića Ribafisha koji već godinama oduševljava svoje pratitelje hedonističkim novostima iz svijeta gastronomije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu SAX!  (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 16. listopada 2018. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do lipnja 2019 godine.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta  na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 091/552-0611.

11.10.2018. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh