« Televizija
objavljeno prije 9 godina
NOVOSTI

Ilija Jandrić novo pojačanje N1

Ilija Jandrić je karijeru započeo prije 20 godina na Obiteljskom radiju, a radio je između ostalog i kao reporter i urednik na Hrvatskoj radioteleviziji te kao urednik programa na regionalnoj televiziji Al Jazeera Balkans

Nova akvizicija N1
Nova akvizicija N1 (N1)
Više o

Ilija Jandrić

,

N1

Regionalni informativni televizijski kanal i ekskluzivni partner CNN-a za regiju N1 najavio je novo pojačanje u svojim redovima. Ilija Jandrić , televizijski profesionalac s višegodišnjim iskustvom postaje član redakcije N1 Zagreb. Televizijsko novinarstvo magistrirao je na Goldsmiths Collegu, Sveučilište u Londonu, a dobitnik je i nekoliko cijenjenih novinarskih nagrada. U svom dosadašnjem radu Ilija Jandrić bio je iznimno svestran - reporter, dopisnik iz inozemstva, urednik i voditelj televizijskih emisija te producent u informativnoj redakciji.

O svom dolasku na N1 Ilija Jandrić kaže: "Iznimno se veselim što ću se u lipnju pridružiti timu televizijskih profesionalaca na N1 televiziji, gdje ću kao urednik i voditelj Vijesti i Dnevnika nastojati doprinijeti objektivnom, neovisnom i točnom informiranju javnosti. N1 se u kratko vrijeme uspio pozicionirati kao regionalni news kanal kojem se vjeruje i koji se citira. Bit će to moj povratak pred kamere nakon pune četiri godine. Novinarstvo je u profesionalnom smislu već dvadeset godina moj prvi i najdraži izbor pa osjećam uzbuđenje kao da se vraćam nekoj staroj ljubavi."

Dolazak Ilije Jandrića na N1 komentirao je direktor N1 Hrvatska Dubravko Merlić:

" Iznimno sam zadovoljan što član našeg newsrooma postaje tv profesionalac kakav je Ilija. Iskustvo koje je u svom dosadašnjem radu stekao, svestranost i rezultati koje je postigao bit će važni u profesionalnim izazovima koji su pred nama. Nakon nešto više od šest mjeseci koliko emitiramo, N1 je postao prepoznatljiv I relevantan, iznimno citiran hrvatski medij, te inovator i lider na pojedinim područjima poput konvergencije televizije i weba. Pred nama je još čitav niz ciljeva koje će ambiciozna redakcija N1 Zagreb, uvjeren sam, uspješno ostvariti. "

Ilija Jandrić je karijeru započeo prije 20 godina na Obiteljskom radiju, a radio je između ostalog i kao reporter i urednik na Hrvatskoj radioteleviziji te kao urednik programa na regionalnoj televiziji Al Jazeera Balkans. Prije dolaska na N1, radio je kao savjetnik predsjednika Hrvatskog sabora za odnose s javnošću.

28.05.2015. 10:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh