« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
EHHH...

Igra prijestolja - osma sezona tek 2019.

Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana

Tek za godinu dana...
Tek za godinu dana... (Arhiva)
Više o

Igra prijestolja

,

Game of Thrones

,

osma sezona

,

posljednja sezona

HBO je službenom objavom oko prikazivanja posljednje sezone kultne serije Igra prijestolja definitivno razočarao brojne fanove širom svijeta.

U priopćenju tv-mreže ne navode se precizni datumi prikazivanja predstojećih šest epizoda, prenosi Hollywood Reporter.

Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana. Navodno će epizode osme sezone trajati nešto duže od dosadašnjih, u prosjeku po 80 do 90 minuta.

Snimanje će trajati do kraja ljeta, nakon čega slijedi postprodukcija, zbog čega je nemoguće pripremiti sezonu do kraja 2018. godine.

Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy.

HBO je ranije najavio da se priprema pet spin-off serija.

Dugo razdoblje između prikazivanja dviju sezona omogućit će autoru Georgeu R.R. Martinu da dovrši jednu ili dvije nove knjige iz serijala "Igara prijestolja", na kojima, kako je rekao u srpnju prošle godine, radi.

06.01.2018. 15:47:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh