« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
LJUTI NAPADAČ

Ibrahimović: Milan je žrtva Uefine zavjere

"Izgleda da Uefa želi finale Lige prvaka u kojem će igrati... znate već koje dvije momčadi. Sada znam kako se Mourinho osjeća nakon gostovanja na Camp Nou", rekao je Ibrahimović

Fotografija vijesti
Više o

Barcelona

,

UEFA

,

Liga prvaka

,

Milan

,

Zlatan Ibrahimović

Nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Barcelone švedski napadač Zlatan Ibrahimović izjavio je da je AC Milan žrtva Uefine zavjere, te da sada razumije trenera Reala Josea Mourinha koji se uvijek žali na suce nakon gostovanja na Camp Nou, javlja Hina.

"Nije mi jasno kako je sudac Bjorn Kuipers mogao dosuditi drugi 11-erac za Barcu u 41. minuti, odnosno devet minuta nakon što smo izjednačili. Nisam mogao vjerovati da je dosudio kazneni udarac dok loptna još nije bila u igri. To je sramota. Tako je isto mogao dosuditi 11-erac za nas kad sam početkom drugog poluvremena pao u kaznenom prostoru nakon sudara sa Danijem Alvesom. Izgleda da Uefa želi finale Lige prvaka u kojem će igrati... znate već koje dvije momčadi. Sada znam kako se Mourinho osjeća nakon gostovanja na Camp Nou", izjavio je Ibrahimović u utorak nakon utakmice.

Barcelona je na svom terenu slavila protiv Milana sa 3:1, te je prošla u polufinale nakon što je prva utakmica na San Siru završila 0:0. Leo Messi je postigao dva zgoditka, oba iz kaznenih udaraca, u 11. i 41. minuti. Drugi 11-erac za Barcu vrlo je dvojben i dosuđen je nakon što je Nesta povlačio Busquetsa uoči izvođenja kornera. Treći pogodak za domaćine zabio je Andres Iniesta u 53. minuti, a gol za Milan postigao je Nocerino u 32. minuti na asistenciju Ibrahimovića.

04.04.2012. 12:22:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh