« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
Arnoldovim stopama...

I Val Kilmer odlazi u političare?

Nakon Terminatora i Batman guverner - jedan na strani republikanaca, a drugi na strani demokrata

Fotografija vijesti
Više o

Val Kilmer

,

Novi Mexico

Guverner američke savezne države Novi Mexico izjavio je da postoji mogućnost da ga na poziciji zamijeni slavi glumac Val Kilmer. Iako glumac još nije potvrdio, nagađa se kako će se Val Kilmer kandidirati za guvernera Novog Meksika 2010. godine.

- Sviđa mi se ta ideja. Val Kilmer je iz Novog Meksika, glumio je Batmana. Znate da se mnogo se uspješnih glumaca počelo baviti politikom - rekao je Richardson. Također je rekao da nije još s glumcem razgovarao o tome te da ne zna koliko je ozbiljna njegova odluka da se kandidira, ali ukoliko to stvarno tako bude, Kilmer će u startu biti u prednosti pred ostalim kandidatima jer za njega svi znaju.

Naime, početkom godine ove je glasine pokrenuo sam Kilmer izjavom u kojoj se naslućivalo da bi se mogao kandidirati za Senat. U prilog ovoj činjenici govori i to što četrdesetdevetogodišnji glumac u posljednje vrijeme nije previše zaposlen snimanjem filmova. Zlobnici po portalima pišu da se nabacivanjem desetaka kilograma tjelesne težine već izgledom približio prosječnom američkom političaru. 

U svakom slučaju, bude li Val Kilmer postao guverner jedne savezne države, Amerika će, uz Terminatora, imati i guvernera Batmana. Naravno, jednog na strani republikanaca, a drugog na strani demokrata.

15.09.2008. 12:44:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh