« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
STANJE U PROMETU

I dalje zatvorena autocesta prema Lipovcu

Zbog vode na kolniku, na čvoru Slavonski Brod (istok) zatvoren je ulaz u smjeru Zagreba, te izlaz iz smjera Lipovca.

poplavljene ceste HAK stanje u prometu
poplavljene ceste HAK stanje u prometu (HAK)
Više o

HAK

,

zatvorene ceste

,

stanje u prometu

Zbog izljevanja vode, za sav promet zatvorene su ceste: na zagrebačkom području D 36 Pisarovina-Donja Kupčina i Gradec Pokupski- Lijevo Sredičko, na karlovačkom području D 36, Karlovac-Jamnica u mjestu Koritinja, na sisačkom ŽC 3229 u mjestu Staro Selo Topusko, na bjelovarskom području Kreštelovac-Sokolovac i ŽC 3282 Dražica- Orlovac.

Na virovitičkom području zatvorena je ŽC 4064 Zokov Gaj-Bokšić Lug, u Požeško-slavonskoj županiji dionica D 38 Pakrac-Brestovac, u mjestu Orljavac, i kroz mjesta Buk, Resnik, Svilna, Kalenić, na slavonsko-brodskom području ŽC Ciglenik-Lužani, a na osječkom području Podgorač-Borovik i D 212 Zmajevac-Batina.

Zbog radova na autocesti A 1, kroz tunel Mala Kapela vozit će se kroz jednu cijev dvosmjerno od 08:00 do 12:00.

Povodom nadolazećeg blagdana Tijelova, zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas 2. lipnja od 15 do 23 i u četvrtak (3. lipnja) od 14 do 23 sata. Zabrana vrijedi na važnijim državnim cestama, (Jadranskoj magistrali (D8), D21, Kaštel-Buje-Kanfanar, D23, Žuta Lokva-Senj, D39, Šestanovac-Dupci...), dok na Ličkoj magistrali i autocestama nema zabrane.

Zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, zatvorena je za sav promet županijska cesta (ŽC) Vrgorac-Staševica. Obilazak je: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet. (hak/metro-portal)

02.06.2010. 07:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh