« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

I Britney Spears dobila svoju prvu SMS aferu

Menadžer pjevačice porukama prijetio fotografu Adnanu Ghalibu, tražeći da ‘nestane’

Zadnji je živčani slom Britney imala pred svojom kućom
Zadnji je živčani slom Britney imala pred svojom kućom
Više o

Britney Spears

,

adnan ghalib

Osama Lufti, samoprozvani menadžer Britney Spears i, prema nekim američkim medijima, ‘osoba upitnog morala’, u nekoliko je navrata slao prijeteće SMS poruke njezinom dečku Adnanu Ghalibu, u kojima ga isprva moli, a zatim inzistira, da se što prije makne od posrnule pjevačice jer ‘nije poštovao dogovor’.

Lufti, naime, smatra da će njegovu štićenicu druženje s paparazzom - ubiti, prenosi Index.hr .

‘Pokušao sam ti dopustiti da joj pomogneš, ali ti se nisi držao dogovora. Jedino što ti preostaje je da nestaneš. Ona se nikad nije ovako ponašala’, napisao je Osama Lufti Adnanu Ghalibu, a ovaj je sve predao medijima, kao bi ‘shvatili pod kakvim je pritiskom’.
Poruke je Lufti, piše Daily Mail, poslao nakon što se s pjevačicom posvađao zbog njezinog druženja s paparazzom i činjenice da, suprotno obećanjima, nije krenula na psihijatrijske terapije.

Priručnik za slavne- Svoju je psihološku pomoć pjevačici ponudila i Kylie Minogue, koja tvrdi da bi netko trebao napisati ‘priručnik za slavne’, kako bi se izbjegla stanja u kojem se trenutačno nalazi Britney.

- Pjevačica se, unatoč prijetnjama njezina menadžera, i dalje druži s paparazzom Adnanom Ghalibom, a popravila je odnose i s majkom Lynne.
Novi živčani slom Britney Spears po tko zna koji put je šokirao svjetsku javnost, no ona okupljenim paparazzijima nije htjela priznati da ima problema.

- Dobro sam. Sjedim i lijepo se provodim sa svojim psom - rekla je fotografima koji su je prije nekoliko dana snimali kako bosa plače i čeka Adnana Ghaliba da dođe po nju.

Unatoč Luftijevim prijetnjama, Britney se i dalje druži s Ghalibom, a jučer je u Los Angelesu, vidjevši novi živčani slom svoje najstarije kćeri, doputovala Lynne Spears, majka pjevačice koja navodno boravi u njezinom domu i pokušava ‘izgladiti stvari’ i ‘smanjiti tenzije’.

Osim zbog poruka, Britney Spears je na svog menadžera navodno ljuta i jer je bez njezina znanja nazvao legendarnu voditeljicu Barbaru Walters i zamolio je da u svojoj emisiji ‘The View’ javnosti poruči kako je Britney krenula na psihoterapiju te kako pati od ‘izlječivog poremećaja’. 

Piše: MEX
30.01.2008. 21:33:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh