« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
WOW!

Husqvarna dijeli robotske kosilice

Novi Travopazitelji će na pet mjeseci dobiti robotske kosilice, a za to vrijeme testirat će kosilice, snimati video isječke i dijeliti ih na društvenim mrežama ...

Budite uporni i vaša je!
Budite uporni i vaša je! (Arhiva)
Više o

Husqvarna

,

robotska kosilica

Husqvarna je objavila natječaj u kojem traži 10 novih Travopazitelja koji će pet mjeseci testirati Husqvarna Automower robotsku kosilicu u vrijednosti 11 000 kuna. Za to vrijeme odabrani kandidati dobivat će zadatke, snimati svoja iskustva i dijeliti ih na društvenim mrežama. Ukupno će snimiti 11 videa, a svaki video trebao bi skupiti 100 pogleda na YouTubeu. Oni koji uspješno snime i podijele svaki video, te skupe traženi broj pogleda, robotske kosilice osvojiti će u trajno vlasništvo.

Husqvarna poziva sve skeptične prema robotskim kosilicama da ih sami isprobaju i podijele svoja iskustva - prijave traju do 20.4.2016. putem stranice travopazitelj.com. Prijaviti se mogu fizičke, ali i pravne osobe, a najvažniji uvjet je da dijele ljubav prema savršeno pokošenim travnjacima i vrhunskoj tehnologiji.

  • Ovim natječajem htjeli smo omogućiti onima koji imaju potrebe za košnjom trave da besplatno isprobaju najnoviju tehnologiju u ovom području. Prijaviti se mogu svi, bez obzira radi li se o ljubiteljima gadgeta ili vlasnicima prekrasnih vrtova - rekla je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, zastupnika Husqvarne u Hrvatskoj.

A kako funkcionira robotska kosilica? Stroj koji podsjeća na oklopnu bubu, a osmišljen je da  travnjak gricka kao ovca - Husqvarna Automower® - vrhunac je u naprednoj tehnologiji košnje. Funkcionira tako da nakon što je postavljena - kosi sama. Svoj travnjak vlasnik omeđi žicom koja određuje granice košnje stroja, a tu žicu može ostaviti na travnjaku čak i preko zime. Nakon toga postavi baznu stanicu (koja je povezana na električnu mrežu) i to je otprilike to.

Kosilica prolazi travnjakom nasumičnim uzorkom, koseći posvuda pomalo, zaobilazeći prepreke, a kad "osjeti" da joj je baterija pri kraju,  sama odlazi na baznu stanicu napuniti se. Od krađe ju štiti alarm i PIN, a kiša i vrućina joj ni na koji način ne smetaju. Osim toga, može svladati nagib do 35 stupnjeva, tiha je i učinkovita. 

15.04.2016. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh