« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Humanitarni koncert za nezbrinute njuške u Vintageu

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo nema svoje sklonište niti azil, pa budite dobri i velikodušni

Humanitarni koncert koji treba posjetiti
Humanitarni koncert koji treba posjetiti (Udruga Indigo)
Više o

humanitarni koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Udruga Indigo

U četvrtak , 05.01.2017. s početkom u 21h, u Vintage Industrial Baru, Savska 160, Zagreb,održat će se humanitarni koncert za Indigo njuške.

Svrha koncerta je prikupljanje donacija za Indigo štićenike kojih trenutno pod skrbi imaju preko 80.  Udruga za dobrobit i zaštitu životinja nema svoje sklonište niti azil. Većina pasa je na privremenom smještaju, dio pasa je na plaćenom smještaju u hotelu za pse te dio pasa na privremenom trenu u Rakitju gdje su Indigovke složile privremene smještajne jedinice koje treba nadograditi i urediti.  

Ideja za koncert je potekla od Zdenke Kovačiček, hrvatske glazbene dive koja je upoznala njušku Iggy Popa koji ima 10 godina i život je proveo na kratkom lancu. 

Iggy Pop je jednostavno šarmirao Zdenku te je ona odlučila pomoći prvenstveno njemu da čim prije pronađe topli dom, a zatim naravno i svim ostalim njuškama.

Koncert vodi poznata glumica i volonterka Indiga Monika Mihajlović, za vrijeme pauzi za muziku je zadužen Mario Kovač, a od izvođača nastupaju Zdenka Kovačiček i bend koja će izvoditi najveće hitove Janis Joplin, te Carla Belovari, 4head, DemntroNomes i Flashback.

Upad je doborovljna donacija. 

Indigo njuške trebaju finacijska za pokrivanje veterinarskih troškova,  hranu za njuške, dekice, ogrlice i vodilice te ampule protiv krpelja i buha.  Pozivamo vas da dođete i već početkom Nove godine učinite dobro djelo

02.01.2017. 12:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh