« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HUMANITARNO

Humanitarna Burns Night u Esplanadi 17. siječnja

Zagrebačka verzija Burns Night vođena je u humanitarnom duhu tako da se od nas koje je sreća osmjehnula traži da razmislimo o onima koji ne uživaju takvu sreću

Burn Night 2015. pomaže SOS Dječje selo Hrvatska
Burn Night 2015. pomaže SOS Dječje selo Hrvatska (DPUK)
Više o

Burns Night

,

SOS Dječje selo Hrvatska

,

humanitarna večer

Burns Night se prema kalendaru obilježava svake godine 25. siječnja. Međutim, nijeuvijek lako organizirati večer u spomen na jednog od najpoznatijih sinova Škotske na točno taj datum, te će se tako Burns večera u Zagrebu obilježiti 17. siječnja 2015.

U organizaciji Društva prijatelja Ujedinjenog Kraljevstva zajedno s predstavnicima Britanske Kuće i Esplanade Hotela Zagreb, to će biti noć dobrog raspoloženja, srdačnog razgovora, nepredvidljivih dosjetki, zdravice damama i neizostavnog odgovora dama na istu te tradicionalnog haggisa. A vi svi ste pozvani da sudjelujete.

Burns Night je tradicija koja seže unatrag više od dva stoljeća, a svakom godinom je sve više popularna. Zagrebačka verzija Burns Night vođena je u humanitarnom duhu tako da se od nas koje je sreća osmjehnula traži da razmislimo o onima koji ne uživaju takvu sreću i koji se bore na dnevnoj bazi.

Kao organizaciju koju će Burns Night 2015. pomagati odabrana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, organizacija koja je prisutna širom svijeta i koja radi s najvrjednijim resursom koji zemlja može posjedovati - djecom.

Ulaznice za ovaj gala događaj su u prodaji po cijeni od 500 kuna po osobi, a mogu se rezervirati slanjem e-maila na: info@dpuk.hr

11.12.2014. 09:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh