Metro-portal.hr

objavljeno 11.12.2014. 09:33:00
HUMANITARNO

Humanitarna Burns Night u Esplanadi 17. siječnja

Zagrebačka verzija Burns Night vođena je u humanitarnom duhu tako da se od nas koje je sreća osmjehnula traži da razmislimo o onima koji ne uživaju takvu sreću

Burn Night 2015. pomaže SOS Dječje selo Hrvatska
Burn Night 2015. pomaže SOS Dječje selo Hrvatska (DPUK)

Burns Night se prema kalendaru obilježava svake godine 25. siječnja. Međutim, nijeuvijek lako organizirati večer u spomen na jednog od najpoznatijih sinova Škotske na točno taj datum, te će se tako Burns večera u Zagrebu obilježiti 17. siječnja 2015.

U organizaciji Društva prijatelja Ujedinjenog Kraljevstva zajedno s predstavnicima Britanske Kuće i Esplanade Hotela Zagreb, to će biti noć dobrog raspoloženja, srdačnog razgovora, nepredvidljivih dosjetki, zdravice damama i neizostavnog odgovora dama na istu te tradicionalnog haggisa. A vi svi ste pozvani da sudjelujete.

Burns Night je tradicija koja seže unatrag više od dva stoljeća, a svakom godinom je sve više popularna. Zagrebačka verzija Burns Night vođena je u humanitarnom duhu tako da se od nas koje je sreća osmjehnula traži da razmislimo o onima koji ne uživaju takvu sreću i koji se bore na dnevnoj bazi.

Kao organizaciju koju će Burns Night 2015. pomagati odabrana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, organizacija koja je prisutna širom svijeta i koja radi s najvrjednijim resursom koji zemlja može posjedovati - djecom.

Ulaznice za ovaj gala događaj su u prodaji po cijeni od 500 kuna po osobi, a mogu se rezervirati slanjem e-maila na: info@dpuk.hr

11.12.2014. 09:33:00
http://metro-portal.hr/humanitarna-burns-night-u-esplanadi-17-sijecnja/88958/