« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana
SJAJNO!

Huawei i Nordic Game

Huawei predstavlja bogat program benefita i razvojnih mogućnosti namijenjenih programerima u sklopu programa vodeće konferencija igara - Nordic Game

Nordic Game
Nordic Game (Arhiva)
Više o

Huawei

,

Nordic Game

Huawei, vodeća svjetska tehnološka kompanija, vraća se događajima uživo i to putem sudjelovanja na Nordic Game sajmu i konferenciji posvećenoj industriji igara CEE i Nordijske regije.

Manifestacija koja se održava u povijesnom mjestu Slagthuset u Malmöu u Švedskoj, od 17. do 20. svibnja, pokazala se kao najbolja prigoda za prezentaciju višestrukih prednosti i pogodnosti koje Huawei, svojim konstantnim i predanim ulaganjima u brzo rastuću korisničku bazu treće najveće svjetske trgovine aplikacija AppGallery, donosi programerima igara.

Huawei je pritom pozvao sve programere, kao i gaming studije, da se sa svojim timom pridruže samom događaju i prezentaciji. Fokus ovog programa, kao i sastanaka koji će uslijediti, je definiranje opcija i mogućnosti za proširenja baza korisnika putem AppGalleryja i rastuće platforme za igre GameCenter. Huaweijevi stručnjaci će tijekom predviđenog trajanja programa biti dostupni za sve razgovore i informacije oko jednostavnih procesa integracija i postavljanja promocija koje su od podjednake koristi programerima, gaming studijima i krajnjim korisnicima igara.

Gaming selekcija postala je najbrže rastuća i jedna od najuspješnijih kategorija na AppGalleryju, te obuhvaća i donosi uratke vodećih sektorskih svjetskih studija i kreatora sadržaja. Spomenuti studiji trenutno dostižu impresivne brojeve od 730 milijuna globalno mjesečno aktivnih korisnika platforme (45 milijuna u Europi, +7% na godišnjoj razini) putem novih i postojećih aplikacija za igrice.

Na Nordic Game konferenciji, Huawei kao jedan od sponzora događaja, bit će uključen u nekoliko ključnih aktivnosti koje slijede u nastavku teksta:

• Dr. Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa sudjeluje kao panelist i predavač u programu konferencije kroz prezentaciju o učinkovitim načinima plasiranja igara na AppGalleryju, donoseći primjere stvarnih i uspješnih projekata popularnih gaming tvrtki.

• Huawei predstavnici će također biti zaduženi za službeni program i govor dobrodošlice tvrtki Outfit7, globalnom developeru igara koji stoji iza nagrađivane serije Talking Tom & Friends i njegovih dugo iščekivanih RPG Mythic Legends, čiji predstavnici će zorno prikazati svoja iskustva u radu s platformom AppGallery i njenim korisnicima.

• Na Huawei štandu pod oznakom 10 B, tim educiranih i posvećenih stručnjaka pružat će svim zainteresiranim gostujućim programerima uvid u mogućnosti rasta, prednosti Huawei Ads sheme za igranje igara i generalne detalje o tome kako Huawei olakšava jednostavnu tehničku integraciju razvojnim programerima

• Huawei je također sponzor kategorije nagrada za najbolju nordijsku igru ​​godine  pod nazivom Small Screen, sve u u sklopu dodjele Nordic Game Awards  koja se održava 19. svibnja u 18:00 h.

 "Vrlo smo uzbuđeni i sretni što smo opet dio Nordic Game zajednice. Mi u tvrtki Huawei najbolje shvaćamo kako programeri, zaokupljeni istinskom strašću za kreiranjem svojeg vida umjetnosti, dobiju poziv za povratak u stvarnost kad shvate koliko je teško steći i zadržati korisnike igrica. Kroz otvorenu komunikaciju i uvažavanje njihovih stavova, trudimo se ponuditi jednostavno, relativno jednostavno rješenje koje će ih na kraju dovesti do neistraženih kanala komunikacije i promidžbe prema više od 10 milijuna vrlo vrijednih i aktivnih korisnika," komentirao je dr. Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa. " Za ovu konferenciju smo se i pripremali imajući u vidu upravo takve gaming studije i programere u razvoju poslovanja te ih pozivamo na razgovor i konzultacije s našim stručnjacima putem kojih mogu steći dobar uvid mogućnosti zajedničkog rada i pristupa na razvoju njihovog poslovanja."

O AppGalleryu

AppGallery je treća najveća trgovina aplikacija na svijetu i trenutno broji 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja, a svojim korisnicima pruža 173.000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija integriranih s HMS-om, stabilnim i sigurnim Huaweijevim operativnim sustavom. Tako u AppGalleryju možete pronaći popularne aplikacije kao što su TikTok, Viber, Telegram, Snapchat, Deezer, Tidal, Booking.com, AboutYou, Amazon, 24 sata, Revolut, Sofascore i druge. AppGallery trgovina predinstalirana je na svim Huawei pametnim telefonima, uključujući i nedavno predstavljeni nova 9 SE pametni telefon. 

15.05.2022. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh