« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SREDIŠNJE VIJEĆE

HSLS će 3. veljače donijeti mjere protiv neposlušnih članova stranke

Darinko Kosor u priopćenju navodi da se posljednjih tjedana slične situacije događaju u većini stranaka, pa i u HSLS-u

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neja Markičević/Cropix )
Više o

HSLS

,

Darinko Kosor

,

Hrvoje Vojković

,

stranački statut

Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) priopćila je danas da će Središnje vijeće stranke održati u srijedu, 3. veljače, gdje će donijeti odluke vezane za "mjere protiv članova stranke koji djeluju mimo stranačkog Statuta".

U priopćenju stoji kako "posljednjih tjedana većina političkih stranaka prolazi slične situacije, kao što su određene mjere protiv članova stranke koji djeluju mimo stranačkog Statuta. Identična situacija se, nažalost, događa i u HSLS-u, a o ovakvom razvoju događaja svoje će konačne odluke donijeti Središnje vijeće HSLS-a u srijedu, 3. veljače", navodi se u priopćenju predsjednika HSLS-a Darinka Kosora.

Vezano za poslovanja Croatia osiguranja, navodi se kako se HSLS o tome ne želi očitovati, osim na Koordinaciji političkih stranaka vladajuće koalicije, a smatramo da su za zakonitost poslovanja nadležna tijela propisana Zakonom.

Predsjednik Uprave Croatia osiguranja i potpredsjednik HSLS-a Hrvoje Vojković priopćio je danas kako više ne želi sudjelovati u političkom projektu predsjednika HSLS Darinka Kosora, te je najavio pokretanje odgovarajućih postupaka pred nadležnim tijelima kako bi "spriječio Kosorovo daljnje nemoralno i protupravno postupanje". (hina/metro-portal)

01.02.2010. 18:47:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh