« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina
CIKLONA

Hrvatskom hara nevrijeme

Zatvorene ceste, srušena stabla i velike materijalne štete glavne su vijesti koje cijeli dan dolaze sa svih strana Hrvatske i regije

Ceste su mokre i opasne
Ceste su mokre i opasne (Screenshot)
Više o

Split

,

nevrijeme

,

Osijek

,

srušena stabla

Snažan vjetar i kiša prekrili su Hrvatsku, a sa svih strana dolaze vijesti o srušenim stablima i problemima u prometu. Osijek, Split, Slavonski Brod, Koprivnica samo su neki od gradova u kojima je olujni vjetar nosio krovove, rušio stabla na prometnice i radio golemu štetu.

Trenutno je za sav promet zatvorene državna cesta D51 u mjestu Bjeliševac kod Kutjeva zbog vode na kolniku, kao i državna cesta D38 u mjestu Orljavac.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Šestanovac i Zagvozd u smjeru Ploča (420. km), treba voziti opreznije.

Zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta D38 u mjestu Orljavac. Obilazak: Brestovac-Nova Gradiška-Okučani-Lipik ili Pakrac-Novo Zvečevo-Kamenski Vučjak-Brestovac i obrnuto.

Za sav promet otvorene su:
- autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i
- državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Jak vjetar usporava promet na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, A1 između Zagreba i Bosiljeva, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Bregana i Ivanja Reka, te na A4 Zagreb-Goričan između čvorova Breznički Hum i Ivanja Reka.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici i Slavoniji.

Na autocesti A1 kroz tunele Grič i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić zbog radova se vozi jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

15.05.2014. 19:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh