« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ČESTITAMO!

Hrvatski inovatori osvojili 11 odličja na međunarodnoj izložbi

Na izložbi je dodijeljeno ukupno 350 nagrada, a jedanaest ih je završilo u hrvatskim rukama

(Zagreb.hr)
Više o

Vilko Žiljak

,

Jana Žiljak Vujić

,

hrvatske inovacije

,

Izložba inovacija

,

Klaudio Pap

,

Ivana Žiljak Stanimirović

,

Tajana Koren

,

Ivana Drčec

,

Darko Dobošić

,

Josip Šincek

,

Dejan Ciglenečki

Na najvećoj malezijskoj izložbi inovacija "Malaysia Technology EXPO" koja je od 4. do 6. veljače 2010. održana u Kuala Lumpuru, među inovatorima iz jedanaest zemalja svijeta sudjelovali su i hrvatski inovatori i osvojili ukupno 11 odličja.

Najuspješniji su bili Vilko Žiljak, Klaudio Pap, Ivana Žiljak Stanimirović, Jana Žiljak Vujić i Tajana Koren čiji je izložak ­- INFRAREDESIGN, međunarodni ocjenjivački sud nagradio posebnim priznanjem "The best invention" i zlatnom medaljom.

Savez poljskih inovatora i racionalizatora istoj je inovaciji dodjelio svoje posebno priznanje, a malezijski organizatori i novčanu nagradu u iznosu od 1000 malezijskih ringita.

Uspješna je bila je i Ivana Drčec, čija je inovacija REFIT-SOFTWARE nagrađena posebnim priznanjem Korejske inovacijske akademije i srebrnim odličjem.

Darko Dobošić je za Univerzalnu napravu za davanje kapljica za oči dobio posebno priznanje Tajwanske asocijacije inovatora i brončanu medalju.

Zlatnu medalju međunarodnog ocjenjivačkog suda dobio je Josip Šincek za Proizvodnju termo-hidro bloka od komunalnog otpada, a brončanu medalju Đuro Fleten za Tricikl za vodu.

U skladu s tradicijom međunarodnog predstavljanja izabranih inovacija mladih zagrebačkih inovatora, na MTE je sudjelovao Dejan Ciglenečki s inovacijom EKO-Clean i u redovitoj međunarodnoj konkurenciji osvojio srebrno odličje.

10.02.2010. 11:04:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh